No és l'últim tren però sí que el de Mendizorrotza porta penjada l'etiqueta de final. Res de nou des de fa una pila de setmanes. L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, treu dramatisme a la situació que viu el seu equip enfonsat des de fa una bona colla de jornades al pou de la categoria. La penúltima posició i el fet de tenir a set punts la preuada permanència és un pes a la motxilla considerable però d'aquí a perdre molts números de cares a la salvació, res de res. "El de Vitòria no és l'últim tren però sí que és una més de les dinou finals que ens queden", explicava ahir. Alsina afegia que davant el líder "ens espera el partit més complicat fora de casa perquè l'Alabès és el màxim favorit per quedar primer".

Els bascos són un dels equips que més i millor competeixen de la categoria i això s'accentua si actuen a Mendizorrotza. Així analitza Alsina l'equip basc i a més a més aprofundeix en les virtuts de l'equip de Pepe Bordalás. El maresmenc assegura que "és un equip molt competitiu, que sap a què juga amb homes perillosos com Toquero i també té una seguretat defensiva important". Tot i la transcendència del matx, Alsina treu ferro a les conseqüències d'una possible derrota. "No és l'últim tren perquè si no estaríem fotuts. És més, no descartem donar-hi la sorpresa".

Sense saber que vol dir la paraula victòria lluny de la Costa Brava, per a Alsina l'escenari de demà seria l'ideal per donar la campanada i fer saltar totes les apostes de la majoria d'aficionats que marquen un 1 a la travessa. "Guanyar al camp del líder seria un punt d'inflexió molt important perquè ens carregaríem de moral i una demostració a tothom que si tombes al primer pots guanyar qui sigui". Ambiciós de mena, el tècnic blaugrana assegura que "cada vegada estem més a prop de guanyar a fora i no descartem fer-ho diumenge a pesar de les dificultats del rival".

Pel que fa al rival, ahir el davanter Manu Barreiro alertava del perill del Llagostera. "No ens hem d'equivocar. S'han reforçat bé i volen sortir de baix. Haurem de tenir molta paciència i moure la pilota fins a desequilibrar-los".