El central cordovès Fran Cruz ha fitxat pel Rapid de Bucarest fins a final d''aquesta temporada, de manera que viurà la seva primera experiència professional en un equip estranger després de desvincular-se del Llagostera el passat 1 de febrer.

Fran Cruz explica que afronta amb «il·lusió una nova experiència», encara que ha expressat també la seva intenció de tornar a la lliga espanyola després de l'estiu que, atès que si surt ara a l'estranger és «per no estar aturat a la segona volta».

«Per això vaig rescindir amb el Llagostera a última hora, per estar lliure i buscar un altre club per aquests quatre mesos. A més seré pare a l'estiu i vull estar a Còrdova per llavors», ha subratllat el futbolista.

Fran Cruz, que el pròxim juny complirà 25 anys, s'enrola així en el Rapid de Bucarest, el quart club de la seva carrera, perquè, després de formar-se en el Còrdova CF, la passada campanya va jugar cedit a l'Alcorcón i després ha estat des de l'estiu fins aquest gener al Llagostera.

El Rapid de Buscarest és el tercer equip en la classificació històrica del futbol romanès, tot i que actualment es troba a Segona Divisió i el seu objectiu és l'ascens a la primera categoria.