El Consell d'Administració del Llagostera es duplicarà el mes vinent i passarà de cinc a deu membres una vegada el Consell Superior d'Esports (CSD) ja ha tornat l'escriptura segellada i el club l'ha poguda inscriure al Registre Mercantil de Girona. D'aquesta manera s'ha superat el darrer tràmit burocràtic, que s'ha allargat més de mig any, des que el juliol passat es va aconseguir cobrir els 1,9 milions de capital social que havia imposat el Consell. Una vegada tancat aquell procés el Llagostera va haver d'enviar a Madrid les escriptures de la nova Societat Anònima Esportiva (SAE) per obtenir el vistiplau definitiu. Aquest va arribar divendres passat i la documentació, acte seguit, va poder quedar definitivament registrada.

Ara per ara el Consell d'Administració és «provisional», format per cinc membres, a l'espera que es convoqui per a mitjan mes de març -ara ja es pot fer perquè la SAE està registrada- una junta d'accionistes extraordinària que servirà per formar l'òrgan directiu definitiu. Al costat de la presidenta Isabel Tarragó, l'actual Consell està format per Joan Mestres, Josep Esteba, Pere Amargant i Francesc Vilanova.

Segons va explicar Tarragó el nou Consell arribarà fins a la desena de membres. La presidenta, en l'àmbit esportiu, va subratllar que «estem il·lusionats amb el partit contra l'Albacete i tots tenim ganes que arribi diumenge per poder sumar els tres punts». Per tal de millorar l'ambient al Nou Estadi Palamós Costa Brava, on amb prou feines la mitjana d'espectadors de la temporada no arriba al miler i mig per partit, el club ha engegat una campanya per la qual repartirà unes 500 entrades gratuïtes entre els aficionats a través dels comerços col·laboradors. «Les localitats es podran trobar en una trentena de botigues bàsicament de Llagostera, on cada cap de setmana que juguem a casa hi ha el cartell del partit, tot i que també n'hi ha alguna de Palamós», va destacar la presidenta.

En aquests establiments els seguidors hi trobaran unes invitacions que, posteriorment, hauran de bescanviar diumenge a les taquilles del Nou Estadi per una entrada per al partit contra l'Albacete, transcendental per als blaugrana en la seva lluita per mantenir la categoria. Per a qui no trobi localitats de franc, els preus són 12 euros a gol, 20 a Preferent i 30 a tribuna. Les taquilles s'obriran a les tres de la tarda, dues hores abans del partit contra els manxecs.

En l'àmbit esportiu l'equip va seguir preparant ahir a Palafrugell el duel d'aquest cap de setmana. A l'espera de saber quins jugadors podrà recuperar Alsina de la infermeria, Aimar serà baixa per sanció.