El Llagostera ha trencat aquesta tarda una ratxa de 9 partits sense guanyar i amb la victòria sobre l'Albacete ha agafat aire per continuar lluitant per la permanència. Després de cinc partits sense veure porteria els blaugranes van tombar els manxecs per 2-0 gràcies a les dianes de Samu (min. 48) i Querol (min. 66).

El partit ha sigut molt igualat, amb un parell d'ocasions per cada equip. La més clara del Llagostera ha sigut una xilena d'Imaz que el porter visitant ha pogut refusar. Per l'Albacete, Víctor Curto ha enviat un xut perillós que ha sortit desviat.

Després d'arribar al descans amb empat a zero, el Llagostera ha encarrilat la victòria a l'inici de la segona part. Una falta picada per Pitu l'ha pentinada amb el cap el defensa Samu de los Reyes, posant fi a una sequera golejadora que superava els 500 minuts. El partit s'ha posat de cares encara més pels d'Oriol Alsina quan l'àrbitre ha expulsat Paredes per doble amonestació (minut 61). Cinc minuts més tard David Querol ha sentenciat amb el segon gol.

La recta final ha sigut molt plàcida perquè l'Albacete, que s'ha carregat amb un munt de targetes grogues, ha vist com Antoñito també era expulsat al minut 80.

Fitxa tècnica:

2 - Llagostera: René; Masó, Jorge, Tito, Samu; Pitu, Marcos Tébar, Querol, Imaz (Fofo, min.63); Juanjo (Emilio, min.73) i Natalio (Nando Quesada, min.83).

0 - Albacete: J.C. Sánchez; Antoñito, Pulido, Gonzalo, Paredes; Edu Ramos, Núñez (Jona, min.55), Portu, Samu (Fede Vico, min.69), Carmona; i Víctor Curto (Santi Jara, min.75).

Gols:1-0, min.48: Samu de los Reyes. 2-0, min.67: Querol;

Àrbitre: Pablo González Fuertes (comitè asturià). Va amonestar Juanjo, Tito, Jorge, Tébar i els visitants Gonzalo, Pulido, Carmona, Portu i Núñez. Va expulsar Paredes (61) i Antoñito (80) dels visitants.

Estadi: Nou Estadi Palamós-Costa Brava, 2.126 espectadors.