Nando Quesada té un doble objectiu a celebrar aquesta temporada: no només vol viure l'ascens amb el filial del Llagostera rumb a la Primera Catalana, sinó que també somia amb la permanència del primer equip blaugrana a la Segona Divisió A. Amb el B ja hi ha contribuiït, perquè aquest lidera amb mà ferma el seu grup de la Segona Catalana. Amb el conjunt que entrena Oriol Alsina, el passat diumenge hi va aportar el seu primer granet de sorra. Va debutar a la categoria d'argent, coincidint amb la vital victòria davant l'Albacete (2-0).

El migcampista sabadellenc va ser la primera incorporació del Llagostera amb la Lliga en dansa, però ha estat un dels darrers homes a debutar i ho ha fet amb la segona volta del campionat ja en marxa. Finalment, però, aquest futbolista que va arribar a les files del conjunt de la Costa Brava a principis del passat mes d'octubre va veure, el passat diumenge, recompensat el seu esforç i dedicació actuant amb el filial a la Segona Catalana. Corria el minut 82 del partit davant l'Albacete i la victòria era coll avall per als d'Alsina perquè el marcador assenyalava unclar 2 a 0. A més, els manxecs, atapeïts fins al capdamunt de targetes grogues, actuaven amb nou homes per les expulsions de Paredes i Antoñito. En aquell moment, el tècnic Oriol Alsina va cridar a Nando Quesada i el menut migcampista format a les categories inferiors del Barça va entrar en substitució de Natalio.

Van ser pocs minuts al damunt de la gespa però es va mostrar més que satisfet pel debut i pels tres punts d'or que l'equip havia aconseguit arreplegar. A la zona mixta, l'ex de l'Utrech era un dels homes més feliços dels llagosterencs. "Estic molt content del debut perquè feia moltes setmanes que treballava bé i el míster em venia dient que per la situació complicada de l'equip el meu debut es retardava". Les circumstàncies favorables del partit del passat diumenge (el 2 a 0 i la superioritat d'actuar amb dos homes més) van facilitar el seu debut. Ho reconeixia el mateix Nando Quesada quan afirmava que "la situació s'ha posat de cares per a mi i els minuts de l'Oriol em vindran molt bé per anar recuperant la confiança". Va ser ben poca estona la que va gaudir al camp perquè Nando Quesada va entrar a les acaballes del matx (min.82), però del que es tractava era d'estrenar-se perquè en tenia unes ganes bojes. Sobre això, el futbolista blaugrana admetia que "la superioritat numèrica m'ha facilitat les coses. Potser si hagués sortit per jugar onze contra onze hauria estat més complicat i els nervis m'haurien pogut fer jugar una mala passada".

Trencar una sequera de victòries que s'allargava fins als nou partits i a una mancança de gol de cinc jornades de Lliga significa per Nando Quesada un veritable alleugeriment. "Calia trencar la mala dinàmica i ara esperem que la victòria ens impulsi cap amunt", ?valorava. La competència per jugar és ferotge, però, el sabadellenc confia a disposar de més oportunitats. "Potser molta gent pensa que vint-i-cinc jugadors són molts, però si veus les lesions que estem patint gairebé no arribem als divuit", confessava. A més, una plantilla àmplia obliga els futbolistes "a estar constantment endollats", afegia. Tornar a assaborir el gust de la victòria gairebé tres mesos després és una sensació agradable però Nando Quesada és d'aquells que pensen que això només és un petit pas i que el camí a recórrer és llarg i costerut. "Estem animats, però, cal ser prudents, cal continuar amb aquesta dinàmica i pensar només a millorar", explicava.

Per concloure, el migcampista blaugrana va aprofitar per enviar aquest missatge carregat d'agraïment a l'aficionat del Llagostera, que diumenge va posar color a les graderies de l'estadi palamosí: "Contra l'Albacete l'afició ha sigut un jugador més de l'equip i només esperem que ens segueixin acompanyant així a casa en els partits que queden de Lliga. Amb el seu debut amb la samarreta blaugrana enfront l'Albacete, ja s'han vestit de curt aquesta temporada sis de les noves incorporacions del Llagostera en aquest mercat d'hivern. Es tracta de José Carlos, Marcos Tébar, Edu Oriol, Natalio, Fofo, Quesada. Tan sols el defensa Álex Cruz, per culpa d'una lesió, resta inèdit.