El Llagostera també torna de buit de Tenerife, derrotat per 3-1 en un partit on va merèixer més. Els canaris, per la seva banda, han aconseguit un important triomf que els permet allunyar-se dels llocs de descens i, al mateix temps, enfonsar una mica més l'equip gironí en els últims llocs de la classificació de la Lliga Adelante.

El bloc de Tenerife no hauria pogut ser més precís en l'inici del partit, ja que només ha necessitat dos minuts per avançar-se al marcador, quan un llançament de Moutinho al pal des del costat esquerre ha permès Nano aprofitar el rebuig i marcar a porta buida.

Poc després, un excés de confiança de la defensa insular li hauria pogut costar un disgust al seu porter, però el cop de cap de Juanjo, després d'una centrada d'Imaz, ha sortit al costat del pal esquerre local, mentre que Nano, al minut 11, ha errat una clara internada a l'àrea catalana en disparar fora al costat del pal.

Però el jove davanter insular ha deixar clara una altra vegada la seva perillositat en el minut 16 en fer-se amb una pilota a la zona central, al costat de la banda, anar-se'n amb velocitat a l'àrea rival i un cop a la frontal, desfer-se d'un defensor per a, amb un xut ras al costat del pal, aconseguir el segon gol davant la passivitat de René.

Quan tot semblava encarrilat pel Tenerife, ha arribat el gol d'Imaz. Un atac per la banda esquerra ha generat una centrada al segon pal de la porteria del Dani, perquè Querol, amb una precisa passada, assistís i Imaz empenyés la pilota a la xarxa.

Instants després va ser Juanjo què gairebé iguala el partit, però ha creuat excessivament el seu xut després d'una jugada personal.

No s'han acabat aquí les ocasions del Llagostera perquè Natalio al minut 31 ha disparat a porta buida, però Germán s'ha interposat en la trajectòria de la pilota i l'ha poguda desviar quan ja entrava.

Després de la represa el Llagostera ha seguit més incisiu que el Tenerife, encara que aquesta lleugera supremacia visitant no ha generat cap perill per a Dani, mentre que René, al minut 52, ha vist com Suso a punt ha estat de marcar de nou.

En el tram final el Llagostera ha reclamat un possible gol fantasma que hauria representat el 2-2 en el minut 90 i, per a cúmul de la desgràcia, en la següent jugada el Tenerife ha sentenciat amb el 3-1.

- Fitxa tècnica:

3 - CD Tenerife: Dani Hernández; Cristian García (Cámara, min. 46), Germán, Carlos Ruiz, Saúl García; Alberto, Ricardo (Javi Lara, min. 64), Aitor Sanz; Moutinho, Suso i Nano (Lozano, min. 73).

1 - UE Llagostera: René, Aimar (Emilio Sánchez, min. 76), Chus Herrero, Escassi, De los Reyes; Tébar, Pitu; Querol, Natalio, Imaz (Benja, min. 65); i Juanjo (Fofo, min. 57).

Gols: 1-0. Min. 2: Nano; 2-0. Min. 16: Nano; 2-1. Min. 25: Imaz; 3-1. Min. 90: Suso.

Àrbitre: Víctor Areces Franco (asturià). Ha amonestat Germán, Saúl i Alberto, i els visitants Fofo i Chus Herrero.

Incidencies: Heliodoro Rodríguez López. 7.286 espectadors.