I a la desena va anar la vençuda. Deu jornades han hagut de passar per retrobar-se amb la victòria. De l'últim triomf del Llagostera en fa ja gairebé tres mesos. Va ser el 28 de novembre al Palamós-Costa Brava davant l'Osca (2-0), l'equip precisament que ara juntament amb el Mallorca (porten 26 punts) amb cinc punts més que els d'Oriol Alsina (en sumen 21) marquen el tall de la salvació. Durant aquest temps, en un total de nou jornades, el Llagostera només ha sumat 2 de 27 punts possibles. Aquesta nefasta ratxa va arrencar a principis de desembre a Oviedo (2-1). Una setmana més tard, els de la Costa Brava van caure a Còrdova (2-0). Després va venir un empat (0-0) contra el Mirandés que va servir per tancar el 2015.

El primer partit del 2016, va ser la derrota al camp de l'Almeria (2-1), per caure en la següent jornada davant el Leganés (0-1). L'equip també va fallar a Saragossa (1-0), i Pamplona contra l'Osasuna (3-0). Va emptar a zero a casa contra el Lugo, i de nou derrota a domicili al camp del líder Alavés (1-0). I per fi ahir, va tornar a sortir el sol (2-0, contra l'Albacete), per fer un 5 de 30 punts possibles en les últimes deu jornades. Però el triomf d'ahir, també va servir per posar punt final a una sequera golejadora que s'allargava als cinc partits.

Per ser exactes, el gol de Samu de los Reyes al minut 48, significava acabar amb 534 minuts sense marcar. L'últim gol d'un jugador del Llagostera s'havia produït feia sis jornades a Almeria (2-1), obra de Querol. I tot plegat, va arribar el dia que el Nou Estadi Palamós-Costa Brava estrenava xarxes noves a les respectives porteries, que la grada va presentar amb 2.126 espectadors la millor entrada de la temporada i que Nando Quesada va debutar substituïnt Natalio en el 83'.