A l'entorn del Llagostera les bones notícies van més aviat escasses. Després de la victòria de la setmana passada al Palamós-Costa brava contra l'Albacete (2-0), semblava que l'equip havia carregat la moral i l'autoestima i que per tant, la primera victòria a domicili era a tocar. A l'hora de la veritat, d'això res de res, i de moment després de catorze jornades jugant com a visitant, els d'Oriol Alsina només han sumat 1 punt de 42 possibles.

És cert també que la permanència està complicada -ara mateix està a sis punts- quan resten setze jornades, però almenys no es veu amb la mateixa foscor que fa quinze dies quan després de caure al camp de l'Alabès la salvació es va posar a vuit punts. I en aquesta línia de millora col·lectiva, malauradament, més de sensacions que no pas de resultats, el Llagostera ahir va tenir tot i la derrota, la bona notícia de recuperar un jugador cridat a ser important en el tram final de lliga. El central aragonès Chus Herrero va tornar a vestir-se de curt vuit jornades després de fer-ho per última vegada. I ho va fer per jugar tot el partit. De fet, ja a les acaballes del partit, el dorsal 16 del Llagostera va veure al targeta groga (m.92). L'últim partit de Chus Herrero amb la samarreta del Llagostera va ser en el darrer partit del 2015, a casa contra el Mirandés (0-0). Llavors el jugador va haver de ser operat per posar fi al dolor que li provocava el pinçament d'un nervi de la planta del peu.

D'altra banda ahir, el Llagostera va lluir crespó negre per la mort aquesta setmana de l'expresident de l'entitat, Pompeu Pascual.