Un gol en els últims minuts del davanter Sergio León, que ja n'acumula 15, i l'actuació del porter Javi Jiménez han evitat que el Llagostera s'endugués la victòria del Martínez Valero d'Elx. En un dels millors partits de la temporada com a visitant l'equip d'Oriol Alsina -tot just ha sumat el segon punt a domicili de la temporada-, ha hagut de ser l'exjugador dels blaugranes qui els fes la guitza quan ja pràcticament estaven celebrant el triomf.

L'equip gironí ha estat molt a prop de la victòria perquè tot i el cop de rebre l'1-1 a cinc minuts del final ha tingut fe per acumular quatre clares ocasions de gol abans del xiulet final del col·legiat. Tot i que les urgències del seu equip, el tècnic Oriol Alsina ha donat valor al punt i, sobretot, a la bona posada en escena llagosterenca.

Natalio ha sigut el jugador del Llagostera més actiu en atac. El davanter ha tingut dues clares opcions davant Javi Jiménez que no ha aprofitat. També hauria pogut fer-ho Querol a la primera part, però el porter local ho ha evitat. René també ha hagut d'aparèixer un parell de cops a l'altre àrea, tot i que han estat els blaugranes els qui han disposat de les millors ocasions.

El partit ha baixat d'intensitat a la represa. L'Elx ha dut el pes del joc però al davant tenia un Llagostera molt ben plantat, això sí, sense presència en atac.

No obstant això, el conjunt gironí s'ha pogut avançar en el marcador al minut 65 en una pilota a l'esquena de la defensa de l'Elx que, després d'una manca d'entesa entre José Ángel i Javi Jiménez, Querol ha aprofitat per situar el 0-1.

L'Elx ha intentat reaccionar amb l'entrada d'Eldin i ha tancat els blaugranes a la seva àrea, però la precipitació dels atacants i l'ordre efensiu del Llagostera mantenien el 0-1 al marcador. Fins que una genialitat d'Espinosa ha permès a Sergio Léon fer l'1-1. El migcampista ha deixat la pilota a l'exdavanter del Llagostera, que amb un toc subtil, ha empatat.

Escassi, Ruymán i Natalio, dues vegades, han tingut el gol de la victòria visitant en el tram final de partit però el porter de l'Elx ha aparegut sempre per evitar l'1-2, que els gironins es mereixien sobradament.

-Fitxa tècnica:

1. Elx: Javi Jiménez; Isidoro, Lolo, José Ángel, Álex Martínez; Mandi, Pelayo (Cristaldo, m.20); Espinosa, Álvaro (Hugo Fraile, m.62), Álex Moreno (Eldin Hadzic, m.71); Sergio León.

1. UE Llagostera: René; Aimar, Chus Herrero (Ruymán, m.80), Escassi, De los Reyes; Querol, Tito, Emilio (Pitu, m.85), Natalio; Juanjo i Chumbi (Imaz, m.75).

Àrbitre: Arias López (Cantàbria). Groga a Natalio, Ruymán i Emilio pel Llagostera.

Gols: 0-1, m.65: Querol. 1-1, m.84: Sergio León.

Incidències: Partit corresponent a la 28ª jornada de la segona divisió disputat a l'estadi Martínez Valero davant de 7.997 espectadors.