Ni el resultat va deixar mal gust de boca a Oriol Alsina després de l'empat a un gol al Martínez Valero. El tècnic del Llagostera va saber veure els punts positius dels blaugrana i va sortir satisfet de la visita al camp de l'Elx. Alsina va sortir convençut de que "hem fet un partit molt complet" i no creu que el cop anímic per haver encaixat el gol de l'empat a cinc minuts pel final els passi factura, al contrari, ja que "crec que el cop ha estat positiu, ja que quan ens han empatat hem estat capaços de competir encar més bé". A més, pensa que el seu equip va demostrar que "podem competir amb qualsevol, sigui el líder o qui sigui", atribuïnt el joc del seu equip a què "entrenem molt bé".

Pel que fa al partit, Alsina considerava que "Pitu ha sabut controlar molt bé el ritme del partit i això ens ha servit per generar moltes ocasions de gol", tot i que admetia que "estic emprenyat perquè n'hem tingut tres que no han entrat quan faltaven cinc minuts". El tècnic maresmenc elogiava el seu equip al finalitzar l'encontre, degut a que "anar a pel partit després del que ha passat té molt mèrit" i alhora comentava que "estic molt content per l'actitud i els vull felicitar per l'esforç que han fet".

Alsina també va fer referència a les baixes, comentant que "hem perdut de cara a aquest partit algun jugador important, com Marcos Tébar", alhora que justificava l'alineació de Tito comentant que "coneix més bé Sergio León".

Alsina va voler insistir en el bon partit del seu conjunt, considerant que "al final hem d'arriscar", i destacava que "avui hem estat a punt de mantenir la porteria a zero fora de casa", una de les grans assignatures pendents pels llagosterencs, que jugant com ho han fet avui podrien aconseguir la primera victòria ?lluny de Palamós ben aviat. Un altre punt positiu que destacava el tècnic és que "hem anat per davant en el marcador i ens podríem haver avançat abans".

Pel que fa al tram final del partit en què, enmig de l'atac i gol llagostrenc l'Elx, altre cop amb Sergio León com punta de llança, va estar a punt de marcar el segon, Alsina considerava que "amb un joc tan ofensiu al final assumeixes riscos defensius". Els últims cinc minuts de l'equip van deixar ben clar que el Llagostera no es conforma amb empats i que necessita les victòries.