Era el minut 80 al Martínez Valero quan Chus Herrero era canviat per Ruymán i, posava fi als deu mesos de calvari en els que el jugador ha hagut de superar una lesió, un trencament de lligament encreuat anterior del seu genoll esquerre que es va fer l'abril de 2015 al camp del Tenerife. El central canari, després del partit, tot i l'empat, va mostrar-se content pel seu retorn.

Ruymán comentava que "estic molt content per poder jugar els primers minuts. Sortir a la segona part tampoc és fàcil i m'he trobat físicament bastant bé", tot i que comenta que també se sent "contrariat per no haver aconseguit sumar tres punts que tant ens mereixíem".

Preguntat sobre què pensava just abans de tornar als terrenys de joc després de tant de temps, el central comentava que "quan estas a punt de sortir tampoc hi penses, només tens al cap el que t'acaba de dir l'entrenador fa un moment i en el que has de fer i, com que un ja porta tant de temps jugant un està concentrat tot i portar tant de temps aturat". Tot i això confessa que hi havia pensat en el moment de tornar al camp, ja que "com ho he comentat a familiars i a d'altres, això és com anar en bicicleta, se n'aprén un cop i encara que hagin passat anys sense fer-ho en segueixes sabent, i jo crec que això és una cosa molt semblant" i afegia que "el tema nervis ja el vaig viure quan era jove i, tot i que portava molt de temps sense jugar, la veritat és que no m'he parat a pensar en el que sentia, simplement pensava amb el que havia de fer i la meva feina".