Un grapat de davanters han anat desfilant aquesta temporada per Palamós. Alguns d'ells s'hi han quedat i d'altres ja fa setmanes que van fer les maletes. D'atacants n'hi ha hagut per donar i per vendre, però el rendiment, números en mà, segurament no haurà estat l'esperat. Molts fitxatges, però el que ha acabat responent de la millor manera possible de cara a porteria ha estat David Querol. El reusenc, amb el gol que va aconseguir el passat dissabte al Martínez Valero d'Elx, ha aconseguit enfilar-se al capdamunt de la llista de màxims golejadors de la plantilla. I això que només acumula cinc dianes en les 28 jornades de lliga que s'han disputat. Els seus actuals registres l'han permès superar la marca que va aconseguir la temporada passada, quan va tancar el curs amb 3 gols.

Tot i no ser un nou pur ni tampoc fer de l'àrea el seu hàbitat natural com fan els killers, i malgrat actuar des de la banda perquè d'altres davanters com Benja, Juanjo, Chumbi, Natalio o Fofo aprofitin la seva velocitat, David Querol s'ha erigit en l'home-gol d'aquest Llagostera. Això sí, s'ha destapat una mica tard per culpa de les maleïdes lesions que han castigat la plantilla i de les quals tampoc s'ha pogut deslliurar l'atacant. Van haver de passar 13 jornades perquè l'exjugador del Nàstic veiés porteria per primera vegada. Va ser contra el Numància, a l'estadi, en un partit que va acabar amb victòria local. A partir d'aquell dia, l'extrem ha marcat amb certa regularitat. Després de la seva diana amb els sorians, Querol també ha marcat al camp de l'Oviedo (16a jornada), a domicili contra l'Almeria (19a), a casa enfront l'Albacete (25a) i aquest últim cap de setmana davant l'Elx, al Martínez Valero.

Per aquest jugador amb passat al filial del Betis, el gol aconseguit contra el conjunt il·licità va prendre finalment un regust més aviat amarg per culpa de l'empat que va aconseguir a les acaballes el seu antic company, Sergio León. Un empat, en definitiva, que obliga els gironins a no fallar aquesta propera jornada a casa amb el Mallorca.

Querol acumula 20 partits de lliga aquest curs amb la samarreta blaugrana (1.627 minuts), en els quals ha marcat 5 gols. Surt amb una mitjana d'un gol aproximadament cada 4 partits. És la millor mitjana de tota la plantilla i supera la dels seus immediats perseguidors en el rànquing de màxims anotadors llagosterencs. Imaz ha marcat 4 gols en 21 aparicions; Pitu n'ha fet 3 en 26 partits; Juanjo també 3 i n'ha jugat 23; mentre que Benja ha vist porta dos cops en 24 partits.

Un equip amb pocs gols

Precisament la falta de gol ha estat un dels mals endèmics que ha perseguit el Llagostera des que la competició va donar el seu tret de sortida el passat mes d'agost. Amb 28 jornades al sarró, el d'Oriol Alsina és el segon equip amb uns pitjors registres anotadors. Tan sols ha marcat 23 gols fins ara (surt a menys d'un per partit) i només supera el cuer Bilbao Athletic, que n'ha anotat 19. Empata a 23 amb el Mallorca, tot i que els balears tenen un partit menys, el que han de disputar aquest mateix mes al camp de l'Osca. Si en atac les coses no rutllen, en defensa el rendiment tampoc és per llançar coets. A Elx tan sols els va poder batre Sergio León, però fins ara els gironins són el segon equip que més gols rep de tota la categoria: n'ha encaixat 40, pels 41 de l'Albacete.