El Llagostera ha donat una transcendència cabdal al partit d'aquest diumenge davant el Mallorca, els responsables del màrqueting del club anuncien el partit davant els balears amb la frase: «Més que tres punts» i animant els socis i aficionats a apropar-se a les 17 hores a l'estadi palamosí amb el comunicat d'«Estàs convocat/da». Des de la directiva d'Isabel Tarragó són conscients que davant els mallorquins tenen prohibit perdre perquè una nova ensopegada reduiria molt les opcions de permanència ja que el conjunt que entrena Fernando Vázquez és un rival directe que ara mateix es troba a vuit punts de distància (i té pendent el duel amb l'Osca), per tant, cedir tres punts aquest diumenge els allunyaria a onze, mentre que una victòria dels d'Alsina els aproparia a cinc i representaria rebre una dosi d'oxigen important.

Per al duel a vida o mort d'aquest diumenge, el Llagostera compta a les seves files amb un jugador que estarà especialment motivat per aquesta final, es tracta del davanter nascut a Palma de Mallorca, Adolfo Enríquez García Fofo. L'atacant esquerrà ha estat una de les noves incorporacions del mercat d'hivern que ha realitzat el conjunt blaugrana i ha arribat, precisament, aquesta mateixa temporada via Mallorca, el proper rival dels del Gironès. Fofo va ser una de les darreres peces a arribar durant el mes de gener per buscar els minuts que no trobava a Ses Illes, el nou davanter del Llagostera, amb el seu anterior club només havia disputat cinc partits i no havia anotat cap gol.

El davanter balear va ser incorporat per millorar els registres golejadors dels gironins i perquè els seus gols servissin per ajudar els llagosterencs a protagonitzar una segona volta espectacular, si fa no fa, com la realitzada el curs passat i que va servir per assolir la salvació amb força antel·lació, una fita que després va permetre somiar amb un play-off d'ascens a Primera que finalment es va esfumar. Fofo, sense sort a Mallorca, busca ara a la Costa Brava el seu primer gol aquesta temporada, de moment el davanter del conjunt d'Oriol Alsina ha disputat un total de quatre partits. En cap d'ells, però, ha sortit en l'onze titular amb la samarreta blaugrana. Fofo és ara per ara per a Alsina una bala en la recambra per buscar la sacsejada en els darrers minuts dels partits.

Quatre partits entrant a les acaballes i substituint Juanjo o Imaz. Dissabte passat, el davanter mallorquí, tot i ser un dels convocats, no va jugar en l'última jornada al Martínez Valero d'Elx, però en les darreres quatre jornades sí que ha jugat. Ho va fer en el darrer partit jugat a Palamós, en el derbi davant el Girona (0-1). Aquell dia, Fofo va entrar a les acaballes del derbi substituint Jesús Imaz al minut 68. De fet, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, únicament ha requerit els serveis de Fofo a les segones meitats per mirar de donar aire fresc i cercar més profunditat i gol en l'intent, sovint, de desencallar partits o provar de salvar algun punt in extremis. Fa dues jornades a Tenerife (3-1), Fofo també va entrar al rectangle de joc substituint Juanjo al minut 58, quan els gironins anaven per darrere en el marcador. Retrocedint més enrere i en la darrera victòria dels gironins (2-0) davant l'Albacete, Fofo va entrar al rectangle de joc en substitució d'Imaz, avançada la segona meitat (min.64). En la derrota a Vitòria davant l'Alabès (1-0), Fofo va debutar amb els blaugrana, i novament va entrar pel capità Juanjo (min.78).

Aquest diumenge davant el seu exequip i alhora conjunt de la seva ciutat, Fofo, si Alsina ho considera oportú, ja sigui des de l'onze inicial o com fins ha passat ara, com a revulsiu, el davanter del Llagostera intentarà estrenar-se com a golejador per primera vegada aquesta temporada.