Oriol Alsina és optimista de mena, però si els seus jugadors li donen motius, encara més. Per més complicada que se li posi la lliga, ell està convençut que el Llagostera pot salvar la categoria. Sobretot si juga com ahir, amb la mateixa actitud i encert en els metres finals, al llarg de les 13 jornades que queden. "Tots els partits són finals", s'afanyava a recordar ahir, tot i que no va amagar la "importància" de la victòria contra el Mallorca i del que pot suposar això per al seu equip de cares al futur més immediat.

"Mereixíem aquests punts ja fa setmanes, però el futbol ha sigut molt just amb nosaltres. Fa partits que juguem bé i si en comptes de futbol això fos la boxa, hauríem sumat molts més punts dels que portem ara. Estem patint encara, però ara ens toca assaborir la victòria", explicava un tècnic qui parlava d'un triomf just contra el Mallorca: "Hem interpretat molt bé el que volíem i tots hem estat a un nivell alt. Hem sigut millors en molts aspectes. Podríem haver marcat algun gol més. Aquest és el camí".

L'"encert" va ser un factor important, però també l'"actitud" que l'equip, un cop més, va demostrar. "Per actitud no ens guanya ningú. Si depengués d'això, ens salvaríem segur. Estem allà baix, però tothom està molt implicat, fins i tot els que es queden fora de la convocatòria. La resta d'equips són superiors a nosaltres en moltes coses, però no pas en això". Va subratllar la "qualitat extrema" i l'"esquerra increïble" de Pitu Comadevall, alhora que va confessar que l'estadi ahir feia "goig" amb 3.000 aficionats a les graderies. "Amb un ambient així els nostres jugadors es creixen. És un avantatge". "Hem de seguir amb aquesta línia i arribar vius als últims 6 partits, perquè de tots ells 4 seran a casa i s'ha d'aprofitar".

Fernando Vázquez, abatut

Quan veus que el teu equip no aixeca cap i que perd per 3-0 al camp d'un rival directe, no et queda cap més remei que entrar abatut i resignat a la sala de premsa. Això va passar a Fernando Vázquez, tècnic del Mallorca. Visiblement afectat per la derrota, el gallec va admetre estar "absolutament decebut" pel resultat, sobretot perquè els balears "volíem guanyar i havíem vingut per això", però a qui els "errors" i la "manca de concentració" els van passar factura. "Estàvem avisats, però hem comès errades que hem acabat pagant molt cares. A més, no hem sabut reaccionar. El primer gol és evitable i també remuntable, però el segon ens ha acabat de sentenciar. Ha estat una falta de concentració evident i una jugada pròpia d'alevins", va destacar.