Contra el Mallorca, l'estadi Palamós-Costa Brava va registar la quarta millor entrada des que el Llagostera competeix a la Segona Divisió A. En la final contra els balears, que es va saldar amb un 3-0 a favor dels locals, un total de 3.028 seguidors van fer cas del missatge que havia enviat el tècnic Oriol Alsina durant la prèvia i es van aprofitar a l'estadi per donar suport en un partit de vida o mort. Una xifra que superava en 400 espectadors els 2.628 aficionats que dues setmanes abans s'havien reunit al camp blaugrana per seguir en directe el derbi entre el Llagostera i el Girona.

Contra un rival directe com ho és el Mallorca, els gironins disputaven el catorzè partit davant la seva afició assolint la setena victòria del curs, totes a casa. La temporada passada, només tres equips van portar més de 3.000 aficionats al camp. Dos d'ells competeixen ara a Primera, com ho són el Betis (3.568) i l'Sporting de Gijón (3.126). I l'altre, el Girona, que llavors sí que va aglutinar una notable presència de públic:?3.576 espectadors.

El convincent triomf davant els balears i la resposta del públic deixava Oriol Alsina més que satisfet. «A?casa estem molt forts i amb un ambient com aquest tot és més fàcil», va dir el maresmenc, assegurant també que les tretze jornades que queden són «autèntiques finals» en les que «per actitud, estic convençut que ningú ens guanyarà». Veure les graderies plenes d'ambient i de color és una empenta que, segons Alsina, els seus homes van notar. «Feia goig veure l'estadi així perquè ens hem sentit més animats. Quan això passa, els nostres futbolistes es creixen i els rivals, no».

Després d'aquesta última alegria, el Llagostera afronta el tram final de lliga carregat de moral. Pels tres punts contra els balears i perquè a l'equip li queden més partits a casa que no pas a fora. Tot això fa ser optimista a Alsina:?«El nivell de joc de les últimes setmanes fa que siguem superiors al rival i això em fa ser positiu. I?també que dels últims sis partits, quatre els jugarem al nostre estadi». Seran contra l'Oviedo, Còrdova, Almeria i Saragossa.

Ríos s'entrena amb el grup

La primera plantilla, després de dos dies de festa, va tornar ahir a la feina amb un entrenament al matí per començar a preparar la visita d'aquest cap de setmana al camp del Valladolid, on els blaugrana volen aconseguir d'una vegadad per totes la primera victòria de la temporada fora de casa. La notícia positiva de la sessió va ser la presència de l'extrem Ríos Reina, que les últimes setmanes ha quedat fora dels plans del cos tècnic degut a diversos contratemps:?primer unes molèsties musculars i després una bronquitis. El sevillà estarà a disposició per jugar aquest cap de setmana al Nuevo Zorrilla. Després de l'entrenament, els jugadors i també els membres del cos tècnic van dinar plegats al restaurant Vall-Llobrega.

Juanpe, sancionat

Per al partit d'aquest dissabte, el Valladolid no podrà comptar amb el defensa Juanpe Ramírez, sancionat per acumulació de targetes.