José Antonio Ríos Reina es va convertir, la temporada passada, en un dels homes més importants en els esquemes d'Oriol Alsina. L'andalús va jugar 31 partits (2.471 minuts). Aquest any, també anava camí d'igualar aquestes xifres, però va haver d'aturar-se en sec. Ara fa més d'un mes i mig que no juga, però podria reaparèixer demà mateix al camp del Valladolid si el cos tècnic decideix incloure'l a la llista de convocats.

Ríos Reina acumulava 18 partits quan l'últim cap de setmana va jugar per últim cop. Va ser en l'empat sense gols (0-0) a casa davant el Lugo, un duel que es va disputar el 30 de gener passat. Llavors, va desaparèixer del mapa per unes molèsties musculars. Des de llavors han passat 48 dies i l'andalús encara no ha tornat a jugar ni un sol minut. Els problemes musculars van anar desapareixent, però quan semblava que feia net, va ser una bronquitis el que el va obligar a allargar la seva recuperació. Però aquesta setmana, el futbolista s'ha entrenat sense cap mena de problemes al mateix ritme del grup, pel que torna a estar a disposició del cos tècnic.

Més improbable és que viatgin tant José Carlos com Jordi López. Són els dos altres jugadors que fa setmanes que estan a la infermeria. No s'han recuperat de la mateixa manera que Ríos Reina i no sembla que hagin d'entrar a la llista. Respecte a les últimes setmanes, Alsina ha anat recuperant diverses peces i ja en l'última jornada van tornar Masó, Tébar i Edu Oriol. c. r. girona