Cap opció va tenir el Llagostera dissabte de puntuar a Valladolid (3-0). Al davant hi havia un superequip, és cert, però l'equip pràcticament no li va fer ni pessigolles. Els mateixos jugadors blaugranes reconeixien al final del partit que havien estat "molt inferiors" i que amb el 2-0 el matx "s'havia acabat". La derrota, a banda de deixar una sensació molt dolenta a l'equip, complica encara més la situació a la taula de classificació. I és que si dissabte els resultats ja no van acompanyar, ahir tampoc. La victòria del Ponferradina davant l'Osca (2-1) fa que els gironins s'allunyin un punt més d'una permanència que se'ls en va a 8 punts. El conjunt aragonès és ara qui marca la frontera amb el descens amb 33 punts, pels 25 que tenen els blaugranes.

La setmana va començar d'allò més bé per al Llagostera amb una victòria clara i convincent contra un rival directe contra el Mallorca a Palamós (3-0) que el deixava a només 5 punts de la salvació i feia que tot es veiés d'una altra manera. L'equip venia de puntuar a Elx (1-1) i amb el triomf encadenava dues jornades sumant. La setmana, però, ha acabat de la pitjor manera. La garrotada forta va ser dimecres quan, en el partit ajornat que van disputar l'Osca i el Mallorca, els balears es van imposar per 1-2 i van allunyar els gironins a 7 punts de l'objetiu. Per acabar-ho d'adobar l'equip es va veure desbordat en tots els aspectes pel Valladolid dissabte i no va oferir la capacitat de supervivència que se li ha d'exigir en la situació en què es troba. El Llagostera no va mossegar com ho fa a casa ni com ho havia fet en els darrers desplaçaments a Elx o Vitòria, per exemple, i va caure sense gairebé presentar capacitat de resistència.

La situació torna a dibuixar una final diumenge a Palamós contra l'Alcorcón (17.00) on tot el que no sigui sumar els tres punts serà sinònim gairebé perfecte de desastre. Durant la setmana, Oriol Alsina tindrà feina a recuperar la moral dels seus homes i d'intentar conscienciar-los que amb una victòria hi haurà vida. Les bales s'acaben i només en queden 12.