Fa dues setmanes, la visita del Mallorca va portar 3.028 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava i l'afició va ser una de les claus de la victòria dels blaugrana contra el conjunt balear. Amb l'aigua al coll i veient que l'equip necessita tota l'ajuda possible, el club ha decidit repetir la fórmula per mirar d'atraure el major nombre d'espectadors possibles aquest diumenge coincidint amb el duel contra l'Alcorcón. Per això, l'entitat informava ahir que es podrà demanar una invitació gratuïta per persona a cada establiment on hi hagi un cartell d'aquest partit. A?part d'això, les entrades només es podran comprar a les taquilles el mateix dia de partit i costaran 12 euros als gols, 20 a Preferent i a la zona visitant, i 30 a la Tribuna. Per als abonats serà gratuït. c.r. girona

La victòria contra el Mallorca de fa un parell de jornades havia permès al Llagostera viure una setmana tranquil·la i il·lusionat. Però com diu la dita:?l'alegria a casa del pobre dura poc. I?més si als llagosterencs els toca allargar aquesta alegria a domicili, quelcom inaccessible per als blaugrana aquesta temporada. Perquè quan els d'Oriol Alsina han guanyat, immediatament després sempre han perdut. No hi ha hagut continuïtat. La irregularitat d'aquest equip ha estat el seu tret més característic i una evidència és que la seva assignatura pendent, a banda de sumar a fora, és que no ha pogut encadenar encara dos triomfs consecutius. I?així, sortir del pou és impossible. L'enèssima demostració d'aquesta operació matemàtica infalible que diu que després d'una victòria sempre ve una derrota s'ha viscut aquesta última jornada:?després del clar 3-0 a favor amb el Mallorca, es va caure amb claredat al camp del Valladolid pel mateix resultat.

Ni un sol punt

La desfeta al Nuevo José Zorrilla de Valladolid, a banda de confirmar que els del Gironès no aconse?gueixen encadenar dues victòries consecutives, també va fer evident, una jornada més, la pèssima trajectòria lluny de la Costa Bava. A terres castellanes, els d'Oriol Alsina van allargar el malefici que els persegueix lluny de l'estadi palamosí per engreixar unes estadístiques a domicili esgarrifoses: 16 desplaçaments amb un botí pobríssim de 14 derrotes i 2 empats (2 punts de 48) que els mantenen enfonsats una jornada més en la penúltima posició de la Lliga Adelante.

El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, després d'un nou intent frustrat de guanyar lluny de Palamós, va reconèixer que en l'última sortida el resultat encaixat va ser just. «Últimament estàvem competint bé fora de casa i mereíxiem més premi, però contra el Valladolid no, perquè ells van ser superiors».

La recta final

Encara que els números són força pobres i que la permanència està més lluny que mai, el Llagostera es pot mostrar moderadament optimista perquè, com el mateix entrenador maresmenc ha apuntat en més d'una ocasió, els gironins hauran d'afrontar set dels dotze últims partits del campionat que encara resten a l'estadi Palamós-Costa Brava. Un escenari molt més productiu que no pas quan als llagosterencs els toca viatjar. Aquest proper diumenge, a partir de les 5 de la tarda i amb el suport de l'anomenat «jugador número dotze», l'equip intentarà tombar l'Alcorcón amb un únic objectiu:?seguir alimentant el somni de la permanència. Per corroborar-lo, llavors caldrà aprovar una assignatura pendent:?anar a Ponferrada i guanyar, per primer cop en tota la temporada, dos partits de manera consecutiva.