El croat Ivan Rakitic és baixa per als dos amistosos de la seva selecció, mentre que Sergio Buquets va abandonar ahir la concentració d'Espanya i tampoc jugarà contra Romania i Itàlia.?Aquestes dues baixes s'uneixen a l'absència d'Andrés Iniesta, que es va quedar a Barcelona per precaució. La Federació croata va informar que el migcampista pateix una lesió al bessó i això l'alliberarà de jugar els amistosos contra Israel i Hongria.

Mentrestant, Busquets ja va tornar ahir cap a Barcelona, després que els serveis mèdics de la selecció no vulguin córrer riscos per una fractura en un dit de la mà dreta que es va fer contra l'Eibar. En espera de com evoluciona la lesió de Rakitic, el Barcelona tindrà sense jugar amistosos en l'aturada de seleccions el seu centre del camp titular (Rakitic, Busquets i Iniesta), i així podrà comptar amb ells, si finalment no són baixa, per al partit del 2 d'abril contra el Madrid.

Mentrestant a Las Rozas, Pedro Rodríguez va reconèixer que malgrat sentir la confinaça de Del Bosque «encara» no es veu a la llista definitiva per a l'Eurocopa.