Oriol Alsina és, des d'ahir, oficialment, l'entrenador, el director esportiu i un nou membre del Consell d'Administració del Llagostera. La junta d'accionistes que va celebrar el club al migdia al pavelló (tan fugaç que va durar menys de cinc minuts), va aprovar tots els punts de l'ordre del dia per unanimitat. D'aquesta manera, Isabel Tarragó serà nomenada consellera delegada de la societat i, a banda d'Alsina, també van entrar a formar-ne part Salvador Xicola, Joan Miquel Jaume, Toni Beneito i Edgar Alsina, que s'afageixen a Tarragó, Joan Mestres, Pere Amargant, Francesc Vilanova i Josep Esteba. Ara el club centrarà els seus esforços a evitar el descens a Segona B. Tot i que la permanència és a 8 punts, Oriol Alsina no llança la tovallola: «queden 12 batalles i estem preparats mentalment per afrontar-les», va dir.

Els accionistes també van donar l'ok a la retirada de la norma que impedia, a través dels estatuts, que una persona física tingués més del 10% de les accions ja que el Consell entén que això es va fer al seu moment per evitar que el Llagostera caigués en mans foranes durant la venda de les accions de la SAE i que ara, amb la conversió feta, aquest risc ha desaparegut. «Aquestes decisions estaven preses des de l'estiu però per temes burocràtics no s'han formalitzat fins ara», deia Alsina al final de la junta. L'entrenador va explicar que exercirà de «vocal» en l'organ directiu però que no canviarà res en el dia a dia ni en el funcionament del Llagostera: «seguiré fent el que he fet fins ara, el que passa és que ara estic nomenat. Sempre he col·laborat amb les juntes».

Amb l'acte d'ahir es pot donar per tancat el procés de transformació en SAE del club blaugrana. Ara la principal preocupació és en l'àmbit esportiu, on el Llagostera, a dotze partits pel final de la Lliga, té la permanència a vuit punts. «Només podem pensar en l'Alcorcón i anar partit a partit», va subratllar el tècnic i conseller. Oriol Alsina va admetre que la incertesa de saber en quina categoria jugaran la temporada que ve els impossibilita planificar esportivament els pròxims mesos. Tot i això va revelar que «l'important és que, passi el que passi, el club té gent al darrere i pot estar tranquil».

En aquest sentit va revelar que al final d'aquesta temporada tindran beneficis econòmics «perquè hem gastat menys del que podíem gastar, i va afegir que «això et dóna unes opcions que, si es baixés de categoria, ens pemetrien estar uns anys competint a un nivell molt important gràcies a la bona gestió econòmica que s'ha fet».