El Llagostera s'enganxa a la lluita per la permanència. L'equip d'Oriol Alsina s'ha cruspit aquesta tarda un Alcorcón que aspira a fer play-off després d'una brillant primera part. Un hat trick de Natalio abans del descans, en només 40 minuts, ha deixat ko els madrilenys. En la represa Fofo ha completat la golejada de l'equip blaugrana.

Pitu, amb un xut de falta, i Juanjo, amb una espectacular xilena, amb avisat abans del minut 10 i s'han trobat amb la bona resposta del porter visitant. En la tercera ocasió clara, el Llagostera no ha perdonat. Era el minut 26 quan Natalio ha completat una jugada de tiralínies rematant dins l'àrea una centrada per l'esquerre. El mateix protagonista ha fet el 2-0 dos minuts després per donar encara més tranquil·litat als gironins.

Als madrilenys amb prou feines se'ls ha vist per Palamós. Abans que Natalio inaugurés el marcador Óscar Plano ha tingut el 0-1 sol davant René, però després de driblar-lo s'ha quedat sense angle i ha rematat al lateral de la xarxa. Amb el 2-0 el tècnic visitant, Juan Ramon López Muñiz, ha mogut la banqueta fent entrar Pastrana i Máyor per Toribio i Plano, però la decoració ha estat la mateixa: superioritat total d'un Llagostera que al minut 39, novament per acció de Natalio, feia el tercer després de robar la pilota a Dani Jiménez en un error clamorós del porter de l'Alcorcón.

Amb tot dat i beneït, la represa ha sigut molt menys intensa. L'Alcorcón ha seguit negat i el Llagostera ha fet el seu partit, controlant el resultat i ampliant-lo a un quart d'hora del final en una acció de Fofo.

Amb aquesta important victòria el Llagostera suma 28 punts i es queda a cinc de la permanència, que ara marca l'Osca amb 33.