S'està convertint en un fet habitual quan el Llagostera juga a casa, veure a l'entrenador dels blaugranes, Oriol Alsina, entrar a la sala de premsa exhultant d'alegria i rebent felicitacions a tort i dret, tot plegat és sinònim d'una nova victòria en l'escenari on els llagosterencs es troben més còmodes i on han sumat totes les victòries fins ara, un total de vuit, la darrera, la golejada aconseguida ahir davant un Alcorcón, que va comprovar en primera persona com les gasta el Llagostera a casa.

L'entrenador maresmenc va reconèixer que "una vegada més hem estat molt bé a casa, generant moltes ocasions de gol", va dir afegint que "tret del parèntesi a Valladolid estem en una bona dinàmica de joc". Del partit davant l'Alcorcón, Alsina va explicar que "hem introduït variacions tàctiques com posar Natalio a dalt perquè fes mal a l'esquena dels centrals o Fofo per dins". Segons el tècnic dels locals "l'Alcorcón no s'ho pensava perquè creien que jugaria Querol".

Alsina va valorar el fet "de mantenir el zero" a la porteria de René i del grapat de gols va dir que "preferiria guanyar quatre partits per un a zero que un per quatre a zero". Satisfet de la imatge i del joc dels seus, Alsina va analitzar el matx dient que " hem sigut superiors a un Alcorcón que no oblidem que és dels equips que menys gols encaixa i un aspirant al play-off ".

Qüestionat pel canvi d'imatge tant gran que experimenta l'equip quan aquest actua a casa o a fora, Alsina es va limitar a dir que "tots els partits són diferents" Alsina però va recordar que "res està fet" i que queden onze finals. però que "es veuen capaços de tot".

Sobre l'actuació de Natalio i els tres gols Alsina es mostrava molt satisfet, destacant l'aportació del davanter valencià. De l'altre davanter que com Natalio es va estrenar com a golejador amb la samarreta blaugrana, Fofo, Alsina va dir d'ell que es tracta "d'un jugador amb molta qualitat, polivalent i que ens donarà molt", del mallorquí que va tancar la golejada amb el 4 a 0, Alsina va dir que "ha sigut molt important debutant com a titular i ha creat i ajudat molt amb el seu treball".

Va ser el partit somiat per Oriol Alsina perquè a banda de la importància dels tres punts, va poder debutar Álex Cruz, va tornar després d'una lesió, Ríos Reina i finalment van estrenar-se amb gols els davanters Natalio i Fofo, "tot ha sortit rodó perquè tots aquests jugadors surten moralment reforçats i a més els tècnics sabem que els que surten des de la banqueta ho fan hipermotivats". Alsina espera que la setmana vinent els seus futbolistes mostrin la mateixa intensitat, agressivitat esportiva i ganes davant un rival directe com la Ponferradina, "a casa ho fem molt bé i som superiors als rivals i a veure si per fi som capaços d'acabar amb aquest malson de no saber guanyar a fora".

"Queda moltíssim, onze partits i d'aquests sis a casa i cinc a fora", va dir Alsina destacant que "amb el treball dels jugadors més l'ajuda del públic ens veiem capaços de tot". Mantenir el ritme dels últims quatre partits significaria salvar-se.