El Llagostera està ben viu i amb el suport de l'afició somia amb una salvació que,tot sigui dit, segueix complicada malgrat acostar-se a 5 punts. La crida que darrerament ve pregonant Oriol Alsina, més les iniciatives com regalar entrades a tothom que en demani a un establiment que anunciï el partit està donant els seus fruits. Els últims partits, jornada rere jornada a casa l'afluència d'espectadors va in crescendo i els jugadors noten el seu alè. El més clar exemple va ser el 4-0 de diumenge passat contra l'Alcorcón (4-0) on el Nou Estadi va presentar la millor entrada del curs amb 3.112 espectadors.

La mitjana d'aficionats a les grades de l'estadi Palamós-Costa Brava abans de l'augment espectacular que ha experimentat el recinte palamosí en les últimes jornades no era per llençar coets. La xifra, molt minsa, no arribava ni de bon tros a les 2000 persones. Aproximadament eren una mitjana de 1.300 aficionats els que es reunien cada quinze dies per veure als d'Oriol Alsina en viu i en directe. Coincidint amb el partit del 14 de febrer davant l'Albacete (2-0), la presència d'espectadors només ha fet que créixer. Aquell dia davant el conjunt manxec s'arribava a la xifra més alta d'aficionats amb 2.126 incondicionals, era només un petit símptoma de la bona resposta i del que passaria posteriorment. A partir d'aquell dia, l'augment d'espectadors s'ha anant superant progressivament fins arribar al punt àlgid de diumenge passat. En la final davant l'Alcorcón (4-0) es va assolir el millor sostre amb un total de 3.112 persones que van xalar de valent amb la golejada dels seus.

Després dels 2.126 afeccionats congregats per veure la victòria davant l'Albacete va arribar el derbi davant el Girona. Els tres punts van volar de Palamós (0-1), però novament el creixement de públic va anar cap amunt amb 2.628 persones. En el següent partit a casa i per tercera jornada consecutiva actuant de local. Nou rècord d'assistència per veure la contundent victòria davant el Mallorca (3-0) davant 3.028 aficionats. I per quarta jornada consecutiva a casa, el passat diumenge contra l'Alcorcón (4-0) es va tornar a millorar la xifra amb el rècord d'espectadors quan per la megafonia de l'estadi es va anunciar l'habitual informació de «l'avui som: 3112 espectadors».

La resposta dels socis i aficionats del Llagostera, deixen més que satisfet al seu tècnic que no es cansa de repetir que amb el suport i empenta de la grada tot és més fàcil.?Segons Alsina, «contra l'Alcorcón una vegada més el públic va estargenial. Va ser el jugador número 12 i esperem que ens acompanyin així fins a final de temporada perquè anímicament ho notem molt i ens fan créixer».

Esperances

El Llagostera per alegria i tranquil·litat del seu tècnic finalitzarà el campionat jugant quatre dels darrers sis partits com a local. Un escenari que ha vist totes les ?victòries que acumulen els gironins a la Lliga (8) i on, com assegura Alsina l'equip és un altre completament al que ofereix com a visitant. «A casa estem jugant molt bé i som superiors als rivals». Del calendari final amb més partits a Palamós que a domicili, el tècnic es mostra confiat perquè «si arribem amb el bon joc que estem fent en el tram final més el suport de la nostra gent estic convençut que ho aconseguirem perquè ens empenyen moltíssim cap a la victòria».

Amb onze jornades per endavant els del Gironès n'encararan 6 a l'estadi palamosí. El proper intent de rècord serà el dissabte 9 d'abril davant el cuer Bilbao Athletic. Abans a Ponferrada, els d'Alsina intentaran acabar amb el malson de no poder vèncer a domicili davant un rival directíssim al qual poden acostar-se i enfangar fins dalt de tot en la lluita per evitar el descens de categoria.