La contundent victòria del Llagostera en l'última jornada davant l'Alcorcón (4-0) va aportar un grapat de bones notícies. La primera i més important va ser tornar a comprovar com als jugadors d'Alsina no els tremolen les cames i poden amb la pressió de tirar endavant uns partits decretats de vida o mort en la lluita contrarellotge de salvar la categoria. D'altres bones noves que va deixar la golejada més àmplia de la temporada va ser el despertar golejador d'homes com Natalio i Fofo, la reaparició de Ríos i la del debut d'Álex Cruz fitxat al gener del Toledo però inèdit per culpa d'una lesió. Una inoportuna lesió només aterrar al club blaugrana l'havia deixat fora de combat fins la passada jornada. Amb el debut d'Álex Cruz el Llagostera ha vist com tots els fitxatges del mercat d'hivern ja s'han estrenat amb la samarreta blaugrana. Dels 6 nouvinguts arribats a l'equador de la Lliga, el més utilitzat per Alsina, ha estat Tébar amb 907 minuts seguit de Natalio (715), Fofo (190), Edu Oriol (146), José Carlos (108) i Álex Cruz (14).

Finalment, el del Puerto de Santamaría va veure el final del túnel. Per a Álex Cruz, reaparèixer i fer-ho amb una victòria crucial per al seu equip va ser l'estrena somiada. «No puc demanar més en el dia del meu debut perquè la victòria era vital». El defensa gadità espera que el Llagostera segueixi amb aquesta dinàmica de «superar finals».

De los Reyes, sancionat

Dissabte, l'ex-Nàstic té l'esperança de poder ser titular a El Toralín en el lloc de Samu de los Reyes. El lateral cedit pel Còrdova va ser sancionat ahir amb un partit per acumulació de targetes. En aquest sentit, Álex Cruz, l'altre lateral esquerre de la plantilla, envia un missatge de predisposició al tècnic. «El míster és qui ha de decidir. Entrenaré al màxim i cada cop estic en més bona forma». L'andalús afegeix que «agraeixo al míster els minuts i si he de jugar estaré encantat de la vida».