La combinació de la seva derrota al camp del Ponferrradina i de la victòria del Mallorca contra l'encara líder Leganés (3-0) deixa el Llagostera en una situació molt complicada quan només queden deu jornades de Lliga. Dos fins avui rivals directes com el Ponferradina i el Mallorca marxen a deu punts de distància dels gironins que es queden amb l'Osca, amb cinc punts més però un partit menys (juga avui al camp del Numància), com l'únic equip abastable entre els que es troben fora de les places de descens.

En un partit equilibrat i amb poques oportunitats de gol, per bé que el Llagostera n'ha tingut un parell de clares a peus de Natalio, els visitant han vist com Eiriz Mata assenyalava com a penal una obstrucció a Melero. Acorán ha batut René en l'únic gol del partit (1-0, m. 71).

1 - SD Ponferradina: Santamaría; Seoane, Raíllo, Miquel, Camille; Alán, Jonathan; Acorán, Melero, Álvaro (Khomchenovskyy, min. 46); Melero (Infante, min. 83) i Djordjevic (Jebor, min. 46).

0 - UE Llagostera: René; Masó, Tito, Chus Herrero, Alex Cruz; Tebar, Emilio (Pitu, min. 22); Ríos (Imaz, min. 73), Fofo, Natalio i Juanjo.

Gol: 1-0, Acorán (p.): min. 71.

Àrbitre: Eiriz Mata.

Estadi: El Toralín. 5.240 espectadors.