La percepció que cadascú té del pas del temps i la manera com es gestiona afecta el rendiment físic i emocional amb el que després s'afronten determinades situacions. En el món del futbol, i més concretament en la realitat que estan vivint a la UE Llagostera-Costa Brava a manca de deu jornades per acabar la temporada, fa que les setmanes es facin més llargues i les hores prèvies a cada partit, gairebé interminables. I és inevitable. Són els efectes d'una pressió creixent per l'ombra d'un descens del que tothom vol fugir. Els dies passen, i l'equip veu com es va escurçant el marge per una possible reacció, i podria dir-se que després de la visita al Ponferradina ha començat el compte enrere per salvar la categoria. Els d'Oriol Alsina arriben al tram final de la lliga castigats per la mala dinàmica, primer de joc i després de resultats, acumulada en els disset partits que han jugat lluny del Nou Estadi de Palamós. ?Almenys pel que fa a punts, únicament 2 de 51.

Realment la segona temporada a la Lliga Adelante, tal com alguns auguraven, sí que està resultant la més complicada. Fins i tot més del que podia esperar-se inicialment a tots els nivells. Lesions, arbitratges, i principalment el joc de l'equip. Per molts ahir era el dia idoni per aconseguir la primera victòria fora de casa, i és que El Toralín era un estadi de bons records pels gironins gràcies a una genialitat d'Alberto Perea en el temps de descompte que l'any passat va servir per guanyar (0-1). També per als jugadors, que després de la golejada de la setmana passada contra l'Alcorcón, confiaven en fer un pas endavant a domicili que els permetés oblidar "l'accident" de Valladolid i apropar-se seriosament als rivals que marquen la permanència.

Però amb intencions no sempre n'hi ha prou, i realment la trajectòria del Llagostera com a visitant es fa difícil d'explicar. Confiant que l'equip pugui mantenir la bona línia que fins ara ha demostrat com a local, segueix sent imperatiu que sumin en alguns dels quatre desplaçaments que els ?resten. Numància, Osca, Mirandés i Leganés apareixen a l'horitzó.