"Ha estat el partit somiat". Així de contundent es mostrava Natalio Lorenzo després del partit d'ahir al Municipal de Palamós, on va anotar el seu segon hat-trick de la seva carrera esportiva. Natalio es va erigir com l'heroi d'un partit plàcid per als blaugrana després d'exhibir una contundència de cara a porteria gens habitual aquesta temporada. En 13 minuts, del 26 al 39, tres gols i el Municipal de Palamós eufòric. Feia així el segon trio de gols de la seva vida, el primer el va fer fa sis temporades quan militava a les files del Múrcia, en un partit contra el Real Unión de Irún, i que va acabar amb un contundent 3 a 0. Confiava Natalio amb la seva eficàcia. És gat vell, com reconeixia dient que ja porta "molts partits a Segona". Ahir va estrenar-se amb la samarreta blaugrana.

Amb la pilota del partit sota el braç, firmada pels companys, es va mostrar agraït a Oriol Alsina que li va tornar a transmetre la seva confiança dissabte mateix. Ahir el davanter reconeixia que després de l'últim entrenament "vam parlar de la importància del partit, que era vital per a nosaltres, i l'hem afrontat bé". Amb tot Natalio es mostrava confiat amb el resultat i ho vinculava al fet que s'havien preparat "molt a consciència" el partit d'ahir. Assegurava que ara el que han de fer és "continuar així, amb aquesta intensitat" per poder treure un bon resultat de Ponferrada.

Natalio comentava també que ara la salvació era una mica més a prop "però que no es pot pensar que tot està fet" i que cal anar sumant i seguint aquesta dinàmica guanyadora dels últims partits. Va fer referència a la derrota contra el Valladolid i va destacar la bona actitud de l'equip en una primera part que considerava que havia sigut molt bona.

Per acabar va fer referència a on posarà la pilota que tots els seus companys li van dedicar pels tres gols que va marcar. Segons va confessar, té una vitrina on posa els premis que aconsegueix a nivell personal. Una vitrina on Natalio hi guarda l'altre pilota que li van regalar quan va anotar el seu primer "hat trick" contra el Real Union de Irun.Natalio va dir que dels tres gols que va marcar ahir el més complicat de fer havia sigut el primer.