Durant bona part de la temporada les lesions han estat un company de viatge que no ha deixat d'acompanyar el Llagostera. Darrerament, semblava que havien donat una treva i en els últims partits tan sols Querol, Jordi López i Quesada seguien de baixa per lesió. Tanmateix, dissabte contra el Bilbao Athletic Oriol Alsina va acabar el partit neguitós després de veure com Juanjo Expósito i, sobretot, Fofo Enríquez no podien acabar el matx. En principi, Juanjo es recupera bé de la patacada que va rebre al cap però en el cas de Fofo, les alarmes estaven ben enceses amb una possible greu lesió de genoll. Finalment però, el Llagostera va confirmar ahir que el davanter balear pateix un edema ossi a nivell superintern de la tíbia. La ressonància magnètica a què es va sotmetre el futbolista va descartar cap lesió lligamentària i meniscal, que era el gran temor del jugador i dels tècnics. En aquest sentit, malgrat que el club no va parlar de terminis i es va limitar a dir que "el temps estimat de baixa anirà en funció de la evolució de la lesió", el jugador va piular al seu compte de twitter que "d'aquí a menys d'un mes" podrà tornar a "ajudar els seus companys".

D'aquesta manera, Alsina veu com els pitjors pronòstics no es compleixen i d'aquesta manera no perd un jugador que estava guanyant protagonisme darrerement com Fofo, fitxat al gener del Mallorca. Això sí, en els propers partits el tècnic haurà de buscar-li un relleu i l'escollit podria ser Benja, autor de l'1-1 contra el Bilbao Athletic. El barceloní és el més ben posicionat per acompanyar Juanjo al camp del Numància dissabte (18.00) ja que Chumbi ha desaparegut de les convocatòries i Imaz és més un jugador de banda o segon punta. Fofo, com a mínim, es podria perdre els partits contra Numància, Nàstic, Osca i possiblement també la visita de l'Oviedo.

Des que va arribar, Fofo ha disputat amb la samarreta del Llagostera un total de 8 partits en els quals ha marcat un gol. Contra el Bilbao Athletic, el mallorquí disputava el seu tercer partit com a titular de manera consecutiva després de ser-ho a Ponferrada i contra l'Alcorcón. Abans havia participat també contra Mallorca, Girona, Alabès, Tenerife i Albacete però entrant des de la banqueta. En total, Fofo suma ja 310 minuts més que els 227 que havia acumulat amb el Mallorca durant la primera part de la temporada.

El Numància recupera homes

Dissabte, el Llagostera torna a tenir una nova final. En aquest cas però és lluny de Palamós on aquesta tota la temporada, els gironins estan oferint uns números més que deficients. El rival serà el Numància i l'escenari a conquerir Los Pajaritos. El fet que els sorians, en principi, estiguin a la zona tranquil·la de la classificació sense al·licients per dalt ni gaire perill per baix podria beneficiar el Llagostera. Tot i això, el conjunt sorià recuperarà jugadors importants com Julio Álvarez, Íñigo Pérez i Luis Valcarce i està pendent de Pedraza. No hi serà Ripa, sancionat.