2.153 minuts sense marcar. Una eternitat per a un davanter. El davanter del Llagostera Benja Martínez va trencar el passat dissabte contra el Bilbao Athletic una sequera de 23 partits sense foradar la porteria rival. Va ser gràcies a un gol determinant, perquè al minut 70 va situar el 2-1 definitiu a l'electrònic que manté benvives les esperandes de salvació dels homes d'Oriol Alsina.

D'aquesta manera el vallesà marcava de nou després de quatre mesos de l'última vegada. Havia plogut molt d'ençà, aquell ja llunyà 18 d'octubre del 2015, en el que els blaugranes es van desfer del Valladolid a la Costa Brava per 3-1. Des d'aquell dia, Benja ha hagut de patir una llarga travessia pel desert amb 23 sense poder fer allò que més els agrada als davanters.

Les tres dianes que ha anotat aquesta temporada en la competició domèstica les ha celebrat totes a Palamós i és dóna la circumstància que quan ho fa, el seu equip guanya:?contra l'Elx (4-1), Valladolid (3-1) i Bilbao Athletic (2-1).

Per a Benja, la tercera victòria consecutiva a casa davant un rival directe ha deixat «bones sensacions» al vestidor, que va «demostrar amb la remuntada que sabem patir». Ara bé, la situació encara és crítica perquè la permanència encara és a cinc punts i queda una jornada menys pel final. Malgrat això, l'atacant té una fe cega que el Llagostera s'acabarà salvant. «Sí que podem. Estem tots convençuts que ens salvarem. Tenim clar que serà difícil i que a fora hem de fer un pas endavant. Dissabte, a Sòria, ho intentarem».

En l'aspecte personal, posar fi a una ratxa tan llarga sense poder fer ni un sol gol, ha significatper a Benja una molt bona notícia. «Per als davanters és importantíssim veure porteria. Al Llagostera tenim una plantilla molt àmplia i a dalt hi ha overbooking, així que sumar gols sempre ajuda i són benvinguts».

Oriol Alsina, com pràcticament tot el gremi d'entrenadors, és d'aquells a qui agrada inculcar al seu vestidor la màxima d'anar «partit a partit». Si és així, es pot posar la mà al foc que el Llagostera pensa únicament i exclusivament en la cita d'aquest dissabte contra el Numància. Però és evident que, tenint la visita del Nàstic a tocar, n'hi ha qui ja comença a fer una ullada un xic més enllà. Els tarragonins visiten el Nou Estadi el següent cap de setmana (el dissabte 23 d'abril) i n'hi ha que ja es freguen les mans tot esperant un duel que promet fortes emocions. Pel que hi ha en joc (els llagosterencs busquen la salvació i el Nàstic, l'ascens), però també perquè serà la primera vegada que els grana visitaran el camp del Llagostera ?-ara exiliat a Palamós- des del famós play-off d'ascens a Segona A que els va enfrontar l'any 2014 i que va caure a favor dels gironins. Els jugadors encara no tenen posats els cinc sentits en aquesta cita, però sí el club, que ahir feia públics els ?preus de les entrades: oscil·laran entre 20 i 40 €.

Els abonats no s'hauran de rascar la butxaca, però sí que estan ?obligats a bescanviar el seu carnet per una entrada gratuïta. Tindran el seu seient garantit fins al dia 21 d'aquest mes i després, tot i que podran retirar la seva entrada fins al mateix dia de partit, no comptaran amb aquest us preferencial. Els socis poden comprar fins a tres entrades addicionals:?10 euros als Gols, 15 a Preferent i 20 a Tribuna.

Els preus per als que no són abonats del Llagostera s'eleven fins als 20 euros per un seient a un dels dos Gols, 30 a la Graderia Preferent (on hi ha ubicada la zona visitant) i 40 per a les localitats que hi ha situades a la Tribuna de l'estadi.

Homenatge a Los Pajaritos

Una setmana abans del duel amb els tarragonins, el Llagostera juga a Sòria. Serà aquest dissabte, cita que el Numància aprofitarà per fer un breu homenatge al seu jugador Julio Álvarez, que s'ha convertit en el màxim golejador històric del club en el futbol professional. El veneçolà va anotar el seu gol número 50 en el duel d'ara fa dues jornades contra l'Osca.