El regidor d'esports del consistori palamosí, Joan Barba, un habitual a l'estadi tant si juga el Palamós com si ho fa el Llagostera, confia en les possibilitats de permanència de l'equip d'Oriol Alsina.?«Estic molt convençut que se salvarà, però han de guanyar a fora d'una vegada per totes». Barba s'ha estudiat el calendari i és conscient que cinc dels nou partits que queden el Llagostera «els jugarà a casa». Tot iaixò, davant el pitjor dels escenaris possibles, el del descens dels llagosterencs a Segona B, Barba, assegura que no ha mantingut contactes amb la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, de cares a una possible marxa dels blaugranes del recinte palamosí. «No n'hem parlat de si el Llagostera seguirà o no a Palamós en el cas d'un possible descens. Ara bé, jo espero i confio que, passi el que passi, es quedin aquí».

El regidor de l'equip de govern d'ERC, argumenta algunes de les possibles raons del perquè els d'Alsina farien bé de quedar-se a Palamós. «Per les obres que han fet aquí, encara que juguéssin a Segona B. Almenys el primer any, em sembla que es quedarien aquí per intentar novament l'ascens». Per últim, Barba té clar que la presència del Llagostera és profitosa per Palamós a tots els entits. «M'agradaria molt que se salvés el Llagostera per tots els beneficis econòmics que aporta al Palamós i al poble», diu.

Fe en el Palamós

El regidor d'esports és de l'opinió que el Palamós tot i la irregular temporada «se salvarà tranquil·lament». Barba que va ser directiu i per un breu període de temps president del degà, considera que el més important és que «depenem de nosaltres mateixos i amb tres punts més estarem tranquils».?El conjut que dirigeix Joan Mármol visita aquest cap de setmana el Sagnier per enfrontar-se al líder, Prat.