«En Jordi Alba està fora de puesto», «ojalá» o «el Barcelona té que vigilar» són algunes de les expressions que s'han posat de moda des que dilluns s'estrenés al Crackòvia, Sergi Barjuan, exjugador del Barça i ara comentarista dels partits de Lliga de Campions a TV3. L'aparició per primer cop al programa d'humor i sàtira de l'actualitat esportiva de l'exjugador la protagonitza el terrassenc Albert Bermúdez, cap de premsa del Llagostera la temporada passada, que ha sorprès tothom amb una habilitat que només alguns li coneixien. «No és una cosa que vingui d'ara. Els que em coneixen ja saben que tant puc anar seriosament com de broma», explica el periodista terrassenc. De moment, Bermúdez se centra en el personatge de Sergi Barjuan però no descarta ampliar el seu repertori.

Mentre compagina la seva feina com a professor en una escola de Granollers i se segueix formant amb un Màster de professorat, Bermúdez ha trobat el seu lloc en un dels programes de més èxit de TV3. El seu descobriment va ser fruit d'unes col·laboracions a la ràdio en què feia imitacions i dels videos que va fer arribar al programa. «Em van trucar per fer una prova per imitar algun personatge que fos al programa. Van triar en Sergi Barjuan però la veritat és que en faig un piló», confessa. En aquest sentit al seu compte de twitter (@albertmudez) hi té penjats diversos videos amb imitacions, entre d'altres, de Josep Pedrerol o Eduardo Inda.

Bermúdez no es troba del tot estrany en el món on treballa ara. De fet, com el vallesà, al programa hi ha molts personatges que no els representen actors professionals. «Segurament hi ha un 50% d'actors i la resta som gent que té aquesta faceta d'imitador. Per exemple el que fa en Manolo Lama o en Josep Pedrerol (Raúl Pérez) és enginyer» explica.

Malgrat tancar la seva etapa al departament de premsa del Llagostera, Bermúdez segueix d'aprop l'actualitat del club i sempre que pot s'acosta a Palamós a veure els partits i, de vegades, fer comentaris a la retransmissió de FeM Girona. En aquest sentit, el vallesà explica que des de dilluns ha rebut missatges de jugadors fent broma de la seva imitació. «Amb qui m'he fet més i mantinc força relació és amb en Pitu Comadevall», diu. Malgrat la seva eclosió al Crackòvia i dur la faceta d'imitador a dins des de fa temps, durant la temporada passada no va voler recrear-s'hi gaire a Llagostera. «No vaig treure gaire aquesta vena perquè m'haurien fet imitar algun jugador de l'equip i m'estimava més no fer-ho», revela.