La victòria del Llagostera davant el Bilbao Athletic va ser molt dolça, per com va succeir, pels tres punts i per la millora a la classificació. L'equip va deixar bons símptomes sobre el terreny de joc però la tarda no va acabar de ser rodona a Palamós.

Encara abans del descans, concretament al minut 27 i 37 de la primera meitat, Oriol Alsina es va veure obligat a substituir dos dels jugadors que més bon rendiment estaven donant en les últimes jornades, com són els davanters Juanjo i Fofo.

El primer a abandonar el camp va ser el capità de l'equip. Juanjo va rebre un fort cop al cap en una topada amb un rival i va haver de ser substituït per precaució. Res més que això i en principi l'asturià podrà estar disponible per al proper partit a Sòria.

Més greu pinta la lesió de Fofo. Tot sol, al minut 37 de partit, el balear va patir una rebrincada al genoll i no va poder seguir disputant el partit. És la lesió que més preocupa tot l'entorn llagosterenc, tal i com afirmava a roda de premsa Oriol Alsina, ja que les primeres reaccions són que, a falta de les proves que li realitzaran aquest matí, apunta que Fofo podria tenir afectat el lligament encreuat de la cama i per això hauria de dir adéu a la temporada. Aquestes són les primeres impressions.

Si es confirmen, seria la pitjor notícia del partit. Justament ara que l'equip havia buidat amb consideració la infermeria, que havia condicionat l'equip durant pràcticament tota la temporada. A més, una altra bona notícia que ens va deixar el partit d'ahir, a part de la victòria, va ser la tornada de José Carlos que, a més, va acabar resultant sent decisiva. Amb la possible entrada de Fofo, són baixa Jordi López, Nando Quesada, Querol i Emilio. L'objectiu és recuperar el màxim de jugadors possibles per afrontar l'últim tram de temporada.