El Llagostera va tornar a quedar-se amb un pam de nas després d'una nova discutida decisió arbitral en contra. El penal a favor del conjunt local hagués pogut canviar la dinàmica del duel, en el que el Llagostera "ha fet un dels millors partits de la temporada a fora de casa", segons l'entrenador del conjunt gironí, Oriol Alsina.

"Hem generat moltes ocasions, sobretot a la segona meitat quan hem arriscat una mica més". I és que després d'una primera part molt igualada, el Llagostera va portar el pes a la represa i va tenir les millors ocasions per avançar-se al marcador i sumar els tres punts. "Mereixíem molt més, com en altres partits. La segona part ha estat nostre, hem arriscat treient a Querol de lateral i amb Jose Carlos i Benja. Són riscos normals si volíem guanyar". Respecte el rival, Alsina va destacar que "no han arribat cap vegada en perill real i ens han fet un gol. A més, nosaltres hem fet una feina molt important en defensa i no ens han creat gaire mal".

La jugada polèmica del partit va arribar a sis minuts del final, en un penal que van xiular en contra al conjunt gironí comès per Querol. "Els àrbitres s'equivoquen, com els davanters i els porters. Una altra cosa és que s'equivoquin en una cosa que no ha passat". A més, Alsina va afegir que "els àrbitres tenen una feina molt difícil i segur que veurà la jugada per la televisió i li sabrà greu. Esperem que un dia l'error es xiuli a favor nostre i que tot el que ens està passant ens torni".

Tornant al partit, l'equip va demostrar tenir fe fins al final, fet que es va exemplificat amb el gol de Natalio a l'últim segon de l'enfrontament. "Hem de seguir així, estem en la bona línia. Els jugadors han estat molt bé, s'hi han deixat la vida i ens mereixíem guanyar tot i les dificultats. El punt és molt meritori perquè veníem a un camp molt complicat".

El Llagostera segueix sense trobar el camí de la victòria lluny de la província de Girona tot i que les sensacions no són dolentes. "Estem jugant bé a futbol encara que a casa ens costa menys que a fora. Tot i això, avui (ahir per al lector) hem demostrat que estem molt vius i que ens mereixíem marxar amb un altre resultat", destacava el maresmenc.

Per acabar d'analitzar el partit al camp del Numància, Alsina va dir que "no sabem si estem contents o tristos perquè hem aconseguit empatar al minut 90". El tècnic, a més, va alinear un onze amb novetats respecte els últims partits, fet que argumenta dient que "els jugadors entrenen tota la setmana per jugar. Si no ho fan al cent per cent no tenen el lloc assegurat".

"Tots els partits són complicats", afirmava Oriol Alsina, qui ja pensa, juntament amb tot l'equip, en el partit del proper dissabte a casa davant el Nàstic de Tarragona. "Si fem 7 punts de 9 possibles serà anímicament molt important per nosatres, un impuls important", deia Alsina sobre la importància de la victòria davant el conjunt tarragoní. "El partit de la setmana que ve és molt important per nosaltres, independentment del rival. El camp ha de tornar a estar ple, com en els últims partits".