«Quan un equip es juga la vida per no baixar és molt perillós i més, sabent que el Llagostera a casa seva és molt fort». Sergio Tejera, migcampista del Nàstic, té tota la raó quan avisa dels perills del conjunt blaugrana al seu estadi. Els gironins, que no rutllen a domicili, carburen de meravella davant la seva afició. Sobretot durant aquestes últimes setmanes, quan més necessiten els punts. Els d'Alsina tenen aquí un lleuger avantatge, però també en el fet que als tarragonins els costa un munt ?guanyar a fora. El Nàstic només ha aconseguit un parell de victòries lluny del Nou Estadi en el que portem de 2016, i això que estem ja enfilant el tram final del mes d'abril.

La golejada al camp del Bilbao Athletic (0-4 el passat 20 de març) és el mirall en el qual es vol mirar l'equip de Vicente Moreno, que intentarà tornar a somriure a fora en un derbi d'alta tensió. Per aquest partit, el tècnic recupera el migcampista Aburjania i també el defensa Iago Bouzón, que tornen d'una lesió i de complir una sanció, respectivament. El gran dubte de Moreno és la presència del central Pablo Marí, que segueix realitzant treball específic al marge del grup per culpa d'uns problemes al múscul isquiotibial de la cama dreta que fa un temps que arrossega.

Al Nàstic li sol costar a fora, però aquest cap de setmana comptarà amb el suport de la seva afició a les graderies del Palamós-Costa Brava. La Federació de Penyes va anunciar ahir que ja s'ha assegurat que uns 400 aficionats es desplaçaran aquest cap de setmana i que encara queden 200 de les 600 entrades que el Llagostera va facilitar al club grana. Tots els seguidors grana se situaran a la zona de Preferent de l'estadi, la part facilitada pel club blaugrana per ubicar-hi a l'afició rival. S'espera que s'acabin distribuint les 600 entrades i, com va anunciar la presidenta Isabel Tarragó, «si hi ha aforament disponible» des de l'entitat llagosterenca se'n cediran més. ddg girona