El resultat d'empat a un del seu equip combinat amb la victòria de l'Osca al Carlos Tartiere d'Oviedo (0-1) va provocar que el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, no entrés satisfet com en d'altres ocasions a la sala de premsa del Palamós-Costa Brava. El maresmenc va valorar l'empat a un contra el Nàstic lamentant la pèrdua de dos punts vitals en l'aferrissada lluita per eludir el descens.

Alsina va explicar que "hem merescut guanyar". Segons el d'Arenys de Mar, a partir de l'empat a un de Natalio "hem fet mèrits més que suficients per guanyar perquè psicològicament hem crescut molt". Per al tècnic del Llagostera, l'empat que els seus futbolistes van aconseguir va ser "davant un molt bon equip que lluita per l'ascens i que segur que farà el play-off". Per al tècnic del Llagostera, l'entrada d'homes de refresc va donar un altre aire a l'equip. "Amb els canvis hem gua?nyat moltíssim i hem arriscat més, gràcies a jugadors com José Carlos, Ríos Reina i Benja". Davant el temps llarg que Juanjo va ser atès a la banda per un trau al cap, gairebé uns deu minuts, Alsina va explicar que "li van haver de cosir la pell i hi havia problemes amb la màquina i quan després ha sortit amb un casquet de piscina, l'àrbitre li ha prohibit". Tot plegat, com va definir, "una anècdota que ens va fer passar un ensurt durant deu minuts".

Satisfet de la capacitat de reacció i de la lluita, Alsina va reconèixer que ahir a "Querol i Imaz els ha costat entrar per les bandes i no han tingut el seu millor dia i quan hem tret José Carlos sempre saps que pot passar alguna cosa", de la mateixa manera que també va destacar l'aportació de Ríos Reina i Benja, segons Alsina, l'equip va guanyar "profunditat".

L'entrenador maresmenc va destacar el fet que els seus futbolistes mai abaixen els braços. "Potser un altre equip rep un gol i s'enfonsa, però nosaltres tenim un caràcter i un instint que tant si anem perdent com guanyant competim al màxim". Per Oriol Alsina, "els trets de lluita i intensitat són innegociables si vols jugar al Llagostera". Passar pàgina i pensar en el partit de dissabte a el Alcoraz, segons Alsina, "és cert que cada vegada queden menys partits, però el Llagostera ha demostrat que és capaç de guanyar a qui sigui".

Cap cas als crits i insults dels aficionats del Nàstic. "A la banqueta desconnectes i et centres en el partit, però evidentment que ho escoltes", va dir Alsina fent referència als càntics i insults dels aficionats visitants. Oriol Alsina va dir que "no sé si això forma part del futbol, qui ha d'opinar és la gent i els periodistes".

En aquesta línia, Alsina va lloar el comportament de l'afició del Llagostera. "Són molt educats i respectuosos perquè en cap moment han insultat ningú, són un exemple de com som aquí a les terres gironines".

Com a mínim, a cinc punts

La victòria de l'Osca a Oviedo va fer que l'equip llagosterenc quedi, a falta dels partits d'avui, a cinc punts de la salvació. En el pitjor dels casos, si l'Almeria guanya al Bilbao i el Mallorca puntua a Lugo els gironins quedarien a set de la salvació. Si només guanya l'Almeria, la diferència serà de sis punts i si no ho fa, aleshores els d'Oriol Alsina quedarien a cinc punts, sent encara més vital la victòria a Osca.