El propietari del lateral dret de la defensa del Llagostera durant la temporada ha estat Jordi Masó. Dissabte passat contra el Nàstic, però, qui va ocupar aquesta posició va ser Edu Oriol. El polivalent migcampista va endarrerir el seu lloc protagonitzant un més que correcte partit. És més, en una de les seves incorporacions a l'atac va assistir Natalio perquè aquest fes el gol de l'empat (1-1). El de Cambrils va abandonar el seu hàbitat natural com és la posició d'extrem, on pot actuar per les dues bandes i explotar el seu domini amb les dues cames per fer una feina de més contenció sense oblidar les seves incorporacions a l'atac.

De fet, ja en el dia de la seva presentació a mitjan mes de gener, Oriol Alsina destacava de l'ex-Rapid de Bucarest la seva polivalència i el fet de canviar la posició d'extrem pel lateral dret en cas de necessitat. De les sensacions personals d'actuar a la dreta de la defensa, el tarragoní explica que és una posició que «m'agrada i on em sento còmode», Edu Oriol afegeix que no li venia de nou perquè «anteriorment ja hi havia jugat al Barça B i al Saragossa». L'experimentat futbolista blaugrana confessa que durant la setmana prèvia al partit davant el Nàstic el míster li va comentarl'opció de jugar al lateral i la seva resposta va ser: «Confia en mi ?perquè és una posició que m'agrada i et puc respondre bé». L'actuació va ser més que positiva amb una actuació destacada d'un Edu Oriol que a banda d'ajudar en defensa també ho va fer en atac. «Tot el que pugui fer i que serveixi per ajudar l'equip molt millor», diu.

El cap a l'Alcoraz

Edu Oriol, com la resta de la plantilla, ja té la ment posada en el partit que disputaran dissabte vinent a el Alcoraz. «Després de l'empat contra el Nàstic ja només pensem en el partit a Osca on l'únic resultat vàlid és la victòria», comenta tot lamentant, això sí, la mala fortuna de comprovar com els aragonesos es va imposar al Carlos Tartiere en l'última jornada. «La victòria de l'Osca a Oviedo no ens l'esperavem, però cal pensar que mentre hi ha vida, hi ha esperança i això ens obliga a anar allà a totes».