Una derrota sense pal·liatius. El Llagostera va caure a Osca en un partit que es va decidir en els primers 25 minuts. L'equip d'Oriol Alsina va sortir adormit i va pagar-ne les conseqüències amb una desfeta que el deixa sense marge d'error si vol mantenir vives les opcions de permanència.

"Al minut 1 ens han trencat tots els esquemes", remarcava el tècnic maresmenc. "El vent ens ha fet una mala jugada a la primera meitat i, a més, ens han marcat dos gols consecutius que ens han obligat a remar molt. Quan ens n'hem adonat ja anavem 3 a 0", afegia.

Amb un resultat en contra tan clar a l'equip li va costar generar, sobretot a la primera meitat. A la represa, la imatge de l'equip va millorar lleugerament. Els llagosterencs van sortir amb un altre aire però només van poder maquillar el marcador en el tram final de partit. "A la segona part hem sortit amb el vent a favor, hem tingut més possessió i hem estat un pèl millor que el rival. Ells han estat millor a la primera, però segurament a la segona ens mereixíem alguna cosa més", destacava Oriol Alsina, recordant també que "hem lluitat fins al final".

Tal i com van afirmar tots els protagonistes blaugrana a la roda de premsa posterior al partit, l'actitud de l'equip no va ser bona a la primera meitat, en un duel on tenien ben clar que passaven gran part de les aspiracions de salvació de la categoria. L'equip no havia guanyat encara lluny de Palamós i, a Osca, al camp del pitjor local de Segona A, no van poder trencar el malefici en part pel trist inici de partit dels gironins. "Hem d'analitzar molt bé el que ha passat", afirmava Alsina. "Hi ha jugadors que no han posat la intensitat que havien de posar en un partit d'aquestes característiques".

Tot i el dèficit d'intensitat en alguns jugadors visitants, sobretot a la primera meitat, el tècnic llagosterenc va afegir que "el màxim responsable de la derrota sóc jo, que sóc el que fa les alineacions". A més, va destacar que "cada setmana intento motivar-los al màxim per a tots els partits que juguem. Avui (ahir per al lector) no ho he sabut fer; prova d'això és la primera part que hem realitzat".

Convidava també al seu equip a canviar el xip com més aviat millor per tornar a retrobar el camí de la victòria allà on més n'ha aconseguit, a l'estadi Palamós Costa-Brava: "Toca passar pàgina i resar perquè els resultats dels rivals directes ens acompanyin. Ha estat una patacada molt forta".

La realitat i sensacions que envolten l'actualitat del Llagostera la va confirmar el seu mateix entrenador en roda de premsa. "Se'ns ha complicat molt la cosa".

A Oriol Alsina i a tots els jugadors no els queda res més que centrar-se en el proper duel: "Hem de seguir. Patim aquesta derrota i hem d'anar a totes el proper partit per sumar sí o sí". Per acabar la roda de premsa, el tècnic va voler agrair la presència dels aficionats desplaçats fins a l'Aragó. "Els hem de donar les gràcies, han fet un esforç molt gran. Seguirem lluitant, els necessitem fins el final".