El Llagostera s'enfrontarà demà a Palamós a unb Oviedo que, com els blaugranes, no acaba de trobar la tecla fora de casa. Esclar que entre els dos equips hi ha un món a la classificació i que si els d'Oriol Alsina ho haguéssin fet una mica millor a fora (només tres empats en tota la temporada) ara el debat no seria si es podrà o no evitar el descens. En tot cas, demà els gironins tindran al davant un rival que encara no ha guanyat com a visitant aquest 2016 i que tot i seguir en llocs de privilegi ?d'on no s'ha mogut pràcticament en tot el curs?- comença a patir el dèficit de punts com a visitant: només 6 de 27 (9 partits) el 2016.

L'entrenador de l'Oviedo, David Generelo, ho admetia ahir en la roda de premsa prèvia al partit de demà: «fa molt que no guanyem fora de casa, però crec que estem a prop d'aconseguir-ho. Veig bé a l'equip, reforçat després de la victòria davant del Còrdova, i amb més confiança que en els últims partits». El darrer triomf de l'Oviedo a domicili va ser el 13 de desembre de l'any passat al camp del Mirandés. En les últimes quatre sortides el balanç és molt pobre, un empat a Tarragona i derrotes a Mallorca, Alcorcón i Bilbao.

Generelo va dir que «a hores d'ara tots ens juguem coses molt importants» i sobre el Llagostera va explicar que «el seu és un camp complicat, on han tret la majoria dels seus punts, i hauem d'estar molt concentrats per guanyar. Tots tenim pressió i aquesta tensió la patirem al camp els dos equips».

L'Oviedo ha treballat especialment la pilota aturada i les transicions. Generelo, que recupera David Fernández i perd per sanció Héctor Verdés en la posició de central, ha inclòs en la convocatòria a Jose Martínez, juvenil del planter. Johanneson i Vila són baixa per lesió, i Omgba, Dani Bautista, Cervero, Cristian Rivera i Héctor Font no viatgen per decisió tècnica. L'equip asturià té previst entrenar-se aquesta tarda a Palafrugell.