Va arribar el passat mercat d'hivern per marcar diferències i per desencallar una situació que preocupava i de valent a tots els llagosterencs: el gol. Era un problema i preocupava perquè la punteria no acompanyava a les ocasions que tenia l'equip, que era condemnat amb derrotes, probablament més injustes que no pas justes.

Ara s'ha destapat en aquesta faceta golejadora el valencià Natalio Lorenzo. El jugador, que va aterrar a Llagostera procedent del Numància, ha anotat set gols i és el màxim golejador de l'equip. De fet, tots els gols que ha fet, set, els ha anotat en els últims set partits de lliga.

El seu idil·li amb el gol va començar el passat 27 de març en el duel que el Llagostera va jugar contra l'Alcorcón a l'estadi Palamós-Costa Brava (4-0). Natalio va ser l'autor d'un hat-trick que va ajudar l'equip a sumar una victòria revitalitzadora.

Després d'aquest magnífic partit, el davanter no va tornar a trobar porteria fins tres jornades més tard, quan va donar un punt al seu equip en l'afegit a l'estadi del seu exequip, el Numància. També va trobar porteria la setmana següent contra el Nàstic de Tarragona a casa i, ahir, va ser el gran responsable de la victòria del seu equip contra l'Oviedo, marcant els dos únics gols del partit. En total, set gols en set jornades que li han de servir per donar confiança a l'equip i augmentar les possibilitats de salvació del Llagostera. De fet, Natalio ha donat al conjunt blaugrana amb els seus gols 5 punts dels últims 11 que ha sumat l'equip d'Oriol Alsina.

La clau és mantenir el fortí

El Llagostera ha sumat a casa totes les victòries que ha aconseguit aquesta temporada (10) i vol que en siguin 13. Dels 5 partits que resten per acabar la temporada, els llagosterencs en tenen 3 a casa, davant Còrdova, Almeria i Saragossa. Nou punts que han de sumar els gironins si volen seguir parlant de permanència.

Els dos capítols que queden a domicili són als complicats camps del Mirandés i del Leganés, d'on també hauran de rascar algun punt per seguir somiant.