Natalio Lorenzo és l'home de moda al Llagostera. Els seu despertar golejador manté viu el conjunt d'Oriol Alsina quan la competició enfila la recta final. El davanter valencià va arribar al club de la Costa Brava en el mercat d'hivern procedent del Numància, a la recerca de minuts. Arribar i moldre. quinze titularitats consecutives. Només aterrar al conjunt gironí, el de Canals es va guanyar de seguida la confiança d'Alsina i tot just tres dies després de la seva presentació ja va ser titular amb els blaugrana, una condició que no ha abandonat més. L'ex Numància es va estar les primeres vuit jornades sense veure porteria, però, en la 31a jornada va treure's l'espina del gol.

Davant l'Alcorcón, Natalio en va tenir prou amb 12 minuts per anotar un hat-trick i assegurar tres punts vitals que més tard arrodoniria Fofo amb el 4 a 0 definitiu. A partir d'aquell dia, el davanter del Llagostera ha mostrat el seu millor repertori i amb dianes, totes elles decisives, davant el Numància (1-1), Nàstic (1-1) i Oviedo (2-0), acumula ni més ni menys que set gols en els darrers set partits, que el converteixen en el màxim golejador del Llagostera amb dos gols més que Juanjo i Querol (5).

Les seves últimes actuacions deixen Natalio "molt content perquè per a un davanter fer gols és tenir un premi gran, però, sense el treball excepcional de l'equip no hauria estat possible fer aquests gols". Les dues dianes davant l'Oviedo van significar una nova glopada d'oxigen per seguir creient en la salvació. Segons Natalio,"els tres punts contra l'Oviedo van ser molt importants perquè una derrota ens impedia retallar distàncies". L'atacant destaca del darrer partit que "l'equip va donar la talla, en totes les línies va estar fenomenal i jo personalment vaig marxar molt feliç de poder contribuir-hi amb gols". L'efectivitat de Natalio en les darreres jornades és immillorable i un salvavides bàsic per mantenir viva la flama de la salvació. El golejador dels blaugrana, tot humilitat assegura que "el més important és que l'equip treballa bé, que la porteria la mantenim a zero i que generem ocasions". En l'àmbit personal, Natalio confia a seguir igual d'endollat: "Jo espero seguir així fins que tinguem la salvació, una fita que celebrarem com un ascens".

El dia de l'estrena de Natalio com a golejador dels llagosterencs, el de la golejada per 4 a 0 davant l'Alcorcón, també va coincidir, com dissabte passat, que no hi havia jornada a la Primera Divisió. Natalio, amb un somriure a la cara, va desitjar que "s'acabi ja la Lliga a Primera" perquè això pugui equivaler a afartar-se de fer gols i sumar punts. Segons ell "per humilitat i esforç ens mereixem aquesta permanència".