Jose Carlos, de mica en mica, troba allò que va venir a buscar al Llagostera i cada partit va a més. Va arribar el mes de novembre per mirar de convèncer Alsina i la seva perseverança li està donant fruits. El davanter andalús va ser un dels destacats del darrer triomf dels gironins davant l'Oviedo (2-0).?Segons l'ex del Còrdova, proper rival dels d'Alsina novament a Palamós, l'estat anímic del vestidor és òptim. «Estem contents per les victòries de casa. És cert que la ratxa a fora no és bona, però a Palamós l'equip funciona i treu els partits endavant tot i que siguin complicats». El secret pel de Riotinto és que davant els seus aficionats l'equip «surt endollat i treiem els resultats endavant».

Al mes de novembre, el davanter del Llagostera va arribar a la disciplina del club d'Isabel Tarragó disposat a deixar enrere dos anys de calvari per culpa d'una lesió al genoll, aleshores, el repte de José Carlos era convèncer Alsina perquè aquest l'incorporés. La qualitat tècnica i l'actitud del jugador van convèncer al maresmenc i Alsina després de dues setmanes de prova li va donar el sí. José Carlos, amb experiència a la Primera Divisió amb Sevilla i Rayo, s'ha guanyat el cor de l'afició palamosina amb el seu desequilibri i retalls de qualitat. Això fa feliç l'extrem.«Em fa content que el meu joc agradi a la gent, però primer de tot em satisfà que l'equip guanyi i ara que fa unes quantes setmanes que disposo de minuts intento ajudar a l'equip». Insistint per l'enamorament que professa la grada cap a la qualitat tècnica de José Carlos, aquest amb la rialla al rostre, explica que «això és bo i vol dir que l'aficionat té bon gust», expressa amb simpatia. José Carlos davant l'Oviedo va gaudir de la segona titularitat a la Lliga ja que anteriorment només havia saltat a l'onze fa 17 jornades en la derrota a casa davant el Leganés (0-1).

José Carlos espera ser novament un dels onze escollits del tècnic aquest diumenge (19:00) davant el seu ex equip, un Còrdova que com el darrer rival a Palamós també és un dels candidats a l'ascens. Segons el futbolista, tant si surt d'inici com de revulsiu, ell s'entregarà al 100%, perquè « quan salto al camp intento oferir el millor de mi». Del propici calendari que té l'equip en aquesta recta final de la Lliga amb tres partits a casa i dos a fora, José Carlos, opina que primer cal mirar el futur més immediat i aquest és el matx del proper diumenge. «El partit davant el Còrdova és important perquè és un equip que com l'Oviedo està a dalt. Tot i això, a la gespa sortirem onze contra onze», avisa el futbolista blaugrana. José Carlos, tanmateix, no amaga l'avantatge del factor Palamós-Costa Brava.«Sí que és positiu jugar la majoria dels últims partits a casa perquè amb la nostra gent estem forts». Per últim, l'andalús, adverteix, que els rivals que queden són complicats. «Després anem al camp del Mirandés que es vol enganxar a dalt, llavors ve l'Almeria que lluita per no baixar, anem a Leganés (líder) i per últim rebem al Saragossa que també està a dalt». Per tant, primer cal fer la feina davant el Còrdova «i a partir d'aquí ja anirem veient com se succeeixen els esdeveniments».

Un pas fugaç per l'Arcángel

José Carlos va tenir un breu pas la temporada passada pel Còrdova a Primera Divisió. L'extrem va signar pel conjunt andalús després de patir dues greus lesions de genoll amb el Rayo Vallecano. Amb la samarreta verd-i-blanca, tot i això, tan sols va poder jugar un partit, contra la Reial Societat perquè, dos dies després va recaure de la lesió de lligaments i d'acord amb el club, va decidir rescindir el contracte. Més d'un any i mig després, José Carlos comença a recuperar la seva millor versió de futbolista.?Ho fa això sí, amb la samarreta blaugrana del Llagostera.