El Llagostera intentarà demà superar a un dels altres grans de la categoria. Els d'Oriol Alsina tenen molt respecte al Còrdova, però també n'hi tenien a d'altres candidats a l'ascens que han passat per Palamós i han marxat de la Costa Brava amb la cua entre cames. Per això, els blaugrana intentaran repetir actuacions passades com el 3 a 0 davant l'Alabès, el 4 a 1 contra l'Elx, el 4 a 0 davant l'Alcorcón o el recent 2 a 0 davant l'Oviedo, tots ells equips amb aspiracions d'ascens a l'elit.

Ahir a Palafrugell, en la roda de premsa prèvia al partit contra els andalusos, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va assegurar que encaren el segon partit seguit a casa «amb molta moral perquè estem en el millor moment en tota la segona volta, a quatre punts de la salvació i juguem a casa», un aspecte decisiu que manté amb vida els gironins. «Psicològicament ens sentim forts a casa, tot i saber que guanyar al Còrdova serà d'una dificultat extrema».

El Còrdova de José Luis Oltra compta amb un dels màxims golejadors de la categoria, el romanès Florin. Segons Alsina, «un dels millors davanters de la categoria juntament amb Sergio León». El maresmenc, destaca a més que els cordovesos «són un conjunt compacte, amb un dels millors tècnics de la categoria i el fet que s'hi jugui el play-off els fa més perillosos».

El tècnic d'Arenys de Mar, però, també va referir-se als números del seu equip a casa, on en les darreres cinc actuacions el seu equip ha sumat 4 victòries i un empat. «L'estadística del Llagostera a casa a la segona volta és immaculada i espectacular, i som conscients que tenim una oportunitat molt bona de tornar a reduir distàncies».

Els del Gironès es troben davant el moment idoni per enllaçar per primera vegada dos triomfs. Davant aquesta oportunitat, Alsina comenta que «em sembla que només tres o quatre equips han guanyat dos partits seguits a casa, però ara ens sentim forts».

Alsina creu que «el Còrdova fa la feina en defensa, però també és dels que més n'encaixa». El preparador dels gironins diu que el rival de demà dels llagosterencs «fa molts gols i estan en una dinàmica positiva, amb un míster amb experiència a Primera Divisió».

Per Oriol Alsina, l'encert del davanter valencià Natalio, autor de set gols en els últims set partits, és una bona notícia. «A la primera volta ens faltava gol i per això va arribar en el mercat d'hivern, primer no tenia sort de cara porteria però sabíem que era qüestió de temps». L'entrenador creu que «l'important és que l'equip generi ocasions, que mantinguem el zero a la nostra porteria i després tot plegat farà que el talent de Natalio sobresurti». A l'espera del darrer entrenament d'avui, Alsina va explicar que només té dues baixes segures, una d'elles és Nando Quesada, lesionat i l'altre és Samu de los Reyes. L'andalús, cedit pel Còrdova, no pot enfrontar-se a l'equip andalús per contracte.

D'altra banda, Alsina es mostra optimista i espera recuperar a Edu Oriol, Chus Herrero, Escassi, Juanjo i Tébar. Per últim, l'entrenador dels gironins assegura que la competència per entrar a l'onze és brutal. «Per desgràcia només ?podem convocar divuit jugadors, però per com s'estan entrenant tots es mereixen entrar a la convocatòria».