Un solitari gol de Jesús Imaz ha sigut suficient pel Llagostera per tombar el Còrdova i seguir viu en la lluita per la permanència a falta de quatre jornades pel final de la lliga. Els blaugranes no han pogut retallar amb cap dels seus rivals perquè el Mallorca va guanyar dissabte i avui ho ha fet el Ponferradina. Ara el descens el marquen els del Bierzo, amb 43 punts, mentre que el Llagostera en suma 39. L'Almeria, que ha caigut a Osca, amb 40, és quart per la cua.

Primera arribada, primer gol. El domini i superioritat del Còrdova en els primers minuts no es va veure reflectit al marcador i no va ser obstacle perquè els gironins en la primera ocasió de la qual van disposar l'aprofitessin a la perfecció. Efectivitat del 100% gràcies a la connexió Pitu-Imaz. Una assistència marca de la casa del saltenc va acabar als peus de Jesús Imaz, aquest va marxar sol cap a la porteria de Razak i driblant al porter del Còrdova, el lleidatà va marcar a plaer l'únic gol de la tarda (min.14) davant l'alegria de la parròquia local.

Imaz anotava el seu cinquè gol del curs i empatava a la taula de golejadors llagosterencs amb Juanjo i Querol, tots tres amb cinc i a dos de Natalio. A més a més, la cinquena diana d'Imaz significava acabar amb una sequera d'onze partits sense veure porteria. L'1 a 0 va deixar un pèl groguis als cordovesos mentre que als gironins els va donar ales de cares a creure's que un dels altres grans de la Lliga podia caure al fortí palamosí.

A mida que han anat passant els minuts el Llagostera s'ha trobat còmode i malgrat no tenir excessives ocasions, ha pogut sumar els tres punts que el mantenen en la pugna per la permanència. Diumenge que ve els blaugranes visiten el Mirandés. És innegociable guanyar el primer partit a fora per continuar vius.

El duel ha representat el record d'espectadors de la temporada amb més de 3.500 persones al Nou Estadi i llargues cues a les taquilles per canviar les invitacions que s'han repartit en diversos establiments per la localitat real.