El degà abaixa el teló a Can Rosés davant un Rubí descendit. Els de Mármol tenen una última oportunitat per enllaçar dues victòries seguides i d'aquesta manera evitar estar pendent dels descensos compensats d'equips catalans de la Segona B cap a Tercera. El tècnic palamosí, Joan Mármol, assegura que "contra el Manlleu vam fer un petit pas i ara cal fer-ne un de gegant". La clau per als empordanesos és evitar la 17a i 16a plaça. Els de Mármol comptaran amb la companyia d'un autocar d'aficionats desplaçats a Rubí.

El Peralada, per la seva banda, té 1 punt més que el Palamós i també necessita la victòria per evitar els descensos compensats. Jugaran davant un rival directe, com és el Santfeliuenc, que amb 44 punts també està immers en la lluita per evitar aquestes places. "És difícil psicològicament que amb 46 punts no estiguis salvat del tot, però tenint en compte que fa 3 mesos estavem relinquits no ens podem retreure res", afirmava Arnau Sala. El rival serà el Santfeliuenc, que com afirma el tècnic "ens ha guanyat els 7 partits que hem jugat contra ells" i que arriba a l'Empordà amb la necessitat de guanyar i també esperar els altres resultats si vol evitar places de descens compensat. Guillem Cornellà serà baixa per sanció.

L'únic dels equips gironins que no s'hi juga res és el Figueres. "Hem de contrarestar bé les necessitats del Muntanyesa. Sabem que serà un partit complicat però intentarem fer un partit digne", afirma Edu Vílchez, que dirigirà per últim cop la Unió. "És l'últim partit com a entrenador i hem d'intentar que això no ens debiliti". Roger Vidal serà baixa.