Encadenar dues victòries consecutives és una fita que fins ara no s'ha assolit però, tenint en compte que el Llagostera torna a jugar a casa, l'empresa es veu més factible que si aquest objectiu s'hagués d'anar a buscar a fora. Tant se val que aquest rival és digui Oviedo, el darrer rival que va caure a terres gironines fa vuit dies (2-0), o com el d'avui, Còrdova, que els d'Alsina a Palamós posen en marxa els seu procés de metamorfosi i es veuen capaços de tombar al rival que sigui.

"Encarem el partit amb molta moral perquè a casa ens sentim forts". Amb aquesta declaració d'intencions d'Oriol Alsina, el Llagostera afronta el duel davant un Còrdova "que ens plantejarà màximes dificultats amb jugadors com Florin que, juntament amb Sergio León, és el millor de la categoria". Els gironins han celebrat totes les victòries (10) a l'estadi Palamós-Costa Brava i, segons el maresmenc, "l'estadística del Llagostera a casa en aquesta segona volta és immaculada i espectacular". Per aquest motiu, Alsina espera aprofitar l'oportunitat de "seguir reduint distàncies respecte a la salvació i poder dependre de nosaltres mateixos".

Per al tècnic d'Arenys de Mar, "ara és el moment" de sumar les dues victòries consecutives perquè "hi ha enfrontaments directes com l'Osca-Almeria que si empaten ens hi aproparem". Per ganes no quedarà, ja que "la confiança que tenim és extrema i si competim com ho fem darrerament tot és possible". Alsina va destacar en la prèvia del matx davant el conjunt andalús "la bona feina" del tècnic del Còrdova, José Luis Oltra, que "té experiència a Primera Divisió i amb ascensos a aquesta categoria".

A més a més, l'entrenador dels blaugrana va destacar que "el Còrdova compta amb jugadors d'extrema qualitat; és d'aquells equips que té tres jugadors que, ells solets, porten quasi 40 gols i que fan amb molta velocitat la transició defensa-atac".

L'entrenador del Llagostera fa una crida al jugador número 12. El tècnic preveu un "partit molt llarg que durarà fins al minut 95 i per això ens caldrà l'ajuda de la nostra gent". Explica Alsina que confia novament amb una bona resposta dels socis i aficionats perquè "hi haurà moments en què ho passarem malament i, en aquells moments, necessitarem el seu suport". Una vegada més, la directiva encapçalada per Isabel Tarragó ha repartit entrades en tots aquells establiments que anunciïn el partit Llagostera-Còrdova.

Un altre dels desitjos dels llagosterencs és que segueixi l'idil·li Natalio-gol. Autor de les dues dianes en la victòria dels gironins en l'última jornada davant l'Oviedo, el davanter valencià Natalio Lorenzo serà aquesta tarda una arma a tenir en compte per mirar d'enllaçar l'anhelat segon triomf seguit. Alsina valora l'encert golejador del seu davanter afirmant que "Natalio té una experiència important, és determinant i té una qualitat que sobresurt, però sense el rendiment i treball de l'equip no ho podria haver fet".

L'equip té les baixes confirmades del lesionat Nando Quesada i de Samu de los Reyes, aquest per la clàusula existent en el seu contracte que l'impedeix enfrontar-se a l'equip que disposa dels seus drets. "El Còrdova és un club amic que ens ha ajudat i a partir del diumenge els desitgem el millor", va dir Alsina, comentant que l'onze blaugrana pot tornar a variar "perquè durant la setmana hi ha jugadors que han entrenat molt bé, les característiques del rival són unes altres i en funció de totes aquestes variables decidirem què fem". Pel que fa al substitut de Samu de los Reyes, Alsina va explicar que "tenim tres opcions: Álex Cruz, Masó o Ríos".