El Llagostera va batre ahir el rècord d'espectadors de la temporada, amb 3.568 persones al Nou Estadi Palamós Costa Brava. L'ambient va ser el de les grans ocasions i el públic va sortir encantat gràcies a la victòria i a la imatge d'entrega que va oferir en tot moment el conjunt entrenat per Oriol Alsina. Una vegada més l'estratègia del club de repartir invitacions en tots aquells establiments que pengen el cartell anunciatiu del partit va tenir efecte.

El problema va ser que molts aficionats van entrar al camp amb el partit ja començat i n'hi va haver que fins i tot es van perdre l'únic gol del partit, obra d'Imaz als 14 minuts de joc. Les llargues cues que es van generar a les taquilles habilitades, massa poques per atendre tanta demanda, va provocar un embús que no va agradar gens a alguns espectadors. El problema va ser que amb la invitació calia anar a la taquilla a buscar una entrada oficial i això va retardar molt el procés.

El Bilbao Athletic baixa

En qualsevol cas el Llagostera ha aprofitat els dos partits ?seguits que tenia com a local per acumular sis punts d'or que el mantenen viu en la lluita per la permanència. Precisament el mateix dia que el Bilbao Athletic, tot i sumar un meritori empat contra l'Osasuna, va fer matemàtic el seu escens a Segona B.