El protagonisme golejador que monopolitzava darrerament Natalio Lorenzo va obrir una petita escletxa perquè un company seu en la parcel·la ofensiva dels blaugrana tambés pogués dir-hi la seva i contribuir amb un gol en la cursa contra rellotge camí de la salvació que viu l'equip d'Oriol Alsina. Jesús Imaz va recollir, ni que sigui per un moment, el relleu golejador de Natalio i amb un solitari gol davant el Còrdova va posar el seu granet de sorra anotant un gol decisiu de cara a la salvació, sobretot, tenint en compte que els rivals directes tampoc van perdonar en la passada jornada.

Si els davanters s'alimenten de gols, Imaz feia setmanes que tenia fam. El lleidatà, autor de cinc dianes aquesta temporada, feia onze partits que no en celebrava cap. La darrera vegada que el davanter llagosterenc havia vist porteria va ser en la derrota a l'Heliodoro Rodríguez López, davant del Tenerife (3-1).

Format al planter del Lleida, Imaz, que viu la segona temporada a les files gironines, també havia marcat davant del Girona, a Montilivi (2-2), a casa contra l'Elx (4-1) i en la derrota a Alcorcón (6-1).

El solitari gol que Imaz va marcar diumenge passat davant l'equip de José Luis Oltra permet continuar somiant amb la difícil, però no impossible, missió de salvar el Llagostera del descens. El lleidatà reconeixia que «sabíem que la victòria era molt important perquè els rivals directes s'hi jugaven molt, però nosaltres vam fer bé la nostra feina». Titular en quatre dels darrers cinc partits, Jesús Imaz considera que haver aconseguit per primera vegada enllaçar dues victòries consecutives és un bon cop moral: «No ho havíem fet mai, però, a casa estem demostrant que som molt competitius i ens veiem capaços de guanyar a qualsevol rival, com així ho estem demostrant».

No li falta raó a Imaz perquè a Palamós ja han tastat la medecina dels d'Alsina rivals d'entitat i aspirants a l'ascens com l'Alabès (3-0), l'Elx (4-1), l'Alcorcón (4-0), l'Oviedo (2-0) i el Còrdova (1-0). Personalment al davanter de Lleida li va anar de meravella tornar a veure porteria després d'un llarg temps sense fer-ho: «Feia dies que no marcava i la veritat és que aquest gol em dóna molta confiança», va expressar.