Carlos Terrazas, l'entrenador del Mirandés, també va passar per la sala de premsa com ho va fer Oriol Alsina a Palafrugell, per parlar del duel que demà enfrontarà a tots dos equips a l'estadi d'Anduva. Malgrat que les opcions de fer la promoció d'ascens pràcticament s'han esfumat per als burgalesos, el tècnic basc va deixar ahir ben clar que «pensar a curt termini i mirar de sumar els tres punts» és el principal objectiu del Mirandés, que encara dos partits consecutius al seu estadi en ben pocs dies.

«Si som capaços d'encadenar dues victòries consecutives davant el nostre públic, escalarem posicions. Sabem que això és molt difícil, però encararem totes dues jornades amb totes les opcions i aquesta intenció», afirmava un Terrazas qui recordava que «últimament estem bé a Anduva». Del Llagostera, va recordar que «vindrà aquí a jugar-se bona part de les seves opcions de permanència. Serà un partit molt dur. Té un bon equip i arriba en el millor moment de la temporada. Està fent una bona segona volta».

Pel que fa a la plantilla, el Mirandés tindrà les baixes del davanter Aridane Santana i del porter Imanol, tots dos lesionats. ddg miranda/girona