El Llagostera només ha pogut sumar un punt en la seva visita a Anduva a l'empatar sense gols (0-0). Els d'0riol Alsina han contingut els múltiples atacs locals però no han estat capaços de materialitzar cap de les poques ocasions de què han gaudit. René, als instants finals de la primera i de la segona part, ha evitat que Álex García i Oyarzun deixessin el triomf a Miranda.

L'empat fa que els gironins s'acostin a tres punts de la zona de salvació tot i que deixa una sensació amarga ja que el triomf era gairebé una obligació per seguir amb opcions.

Ara, el Llagostera rebrà dimecres l'Almeria a Palamós en un partit que definirà sí o sí les possibilitats de salvació de l'equip. Els gironins visitaran el Leganés en la següent jornada i tancaran la Lliga contra el Saragossa a casa.

Fitxa tècnica:

0 - Mirandés: Raúl; Galán, Álex Ortiz, Corral (Álex García, min.66); Eguaras (Provencio, min.76), Rúper, Néstor Salinas, Kijera; Sangalli, Ion Vélez (Abdón Prats, min.56), Alain Oyarzun.

0 - Llagostera: Rene; Maso, Escassi, Chus Herrero, De los Reyes; Tito, Tebar, Emilio (Pitu, min.75); Natalio, Benja (Fofo, min.46), Imaz (José Carlos, min.67).

Àrbitre: Eiriz Mata (Col·legi Gallec). Ha mostrat targeta groga als visitants Masó i Chus Herrero.

Incidències: Partit corresponent a la trenta novena jornada de la Lliga Adelante disputat a l'estadi municipal d'Anduva de Miranda de Ebro (Burgos) davant 2.800 espectadors.