L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, reconeixia al final del partit a Miranda de EbroMiranda de Ebro que el seu equip no havia merescut guanyar un partit que "sortien a guanyar", però valorava com a "bo" el punt tret d'Anduva. "La veritat és que el punt és bo amb el partit que hem fet", reconeixia. Amb vistes a la classificació si és bo o no "ho sabrem dimecres" amb relació al partit clau que afronta l'equip d'Alsina contra un Almeria que visitarà Palamós amb l'esperança de salvar-se matemàticament. Alsina no amagava la seva decepció perquè ahir el Llagostera va desaprofitar les empassagades dels rivals directes però recordava que Anduva és un "camp molt complicat". Pel que fa estrictament al partit, Alsina recordava que havien tingut alguna arribada a la primera part, però "sí que és veritat que a la segona ells han millorat molt més" i era aquí quan valorava la feina de René que "ens ha salvat en algunes ocasions".

Pel que fa a la segona meitat l'entrenador d'Arenys de Mar explicava que a la segona part havien millorat i havien sortit millor "hem fet variacions tàctiques però ens ha faltat intensitat" i aquí deixava anar una queixa cap a alguns jugadors que "no havien tingut un bon dia". Pel que fa a la part final del partit on el Mirandés va tenir constants ocasions, Alsina ho vinculava a les necessitats del Llagostera, i reconeixia que "hem arriscat moltíssim, perquè intentàvem fer alguna cosa diferent, per intentar tenir opcions". Segons Alsina això deixava més descobert el migcamp, sobretot a partir dels canvis que va introduir el tècnic del Llagostera. "Si poso jugadors com José Carlos o Fofo te la jugues a patir" i per això el partit s'havia convertit en una "anada i vinguda" cada atac.

El maresmenc recordava que "hem de guanyar sí o sí dimecres" per així fer bo el resultat d'ahir a Anduva i intentar sortir de la zona de descens, i més sabent que el cap de setmana que ve visiten el Leganés, que s'està jugant la possibilitat de pujar a primera de forma directa sense haver de promocionar. A més, tal i com reconeixen molts jugadors, i els números no enganyen a fora el Llagostera de moment és incapaç de guanyar.

Per acabar, Alsina feia referència a que el d'ahir era una oportunitat per sortir del pou. "Està clar que si haguéssim guanyat hauríem fet un pas molt gran, però aquest partit ens permet estar a un partit del Mallorca". El tècnic del Llagostera fa els seus càlculs i comentava que si l'equip és capaç de guanyar a casa contra l'Almeria, i el Mallorca cau contra l'Elx que lluita per entrar a la zona de play-off els catalans estaran més a prop de salvar la categoria. Una combinació, potser l'única, que faria bo el punt d'ahir. Després, però, caldrà vèncer a Leganés i el Saragossa.